Přejít k hlavnímu obsahu

Complexity představují novou sestavu. Vydali se konečně na správnou cestu?

19. 1. 2022 | 10:26 Counter-Strike 2 Přestup
Po neúspěšném konci minulého roku, který Complexity zakončili rozpuštěním CS:GO sekce, se tato severoamerická organizace rozhodla pro novou koncepci. Místo obsazení dalších evropských hvězd raději sáhli po nadějném projektu v podobě jádra týmu Extra Salt, doplněném o juniora a Grima.
Complexity CS:GO tým
Complexity CS:GO tým
Zdroj: oficiální video

Bývalá sestava Complexity se ocitla na odchodu koncem minulého roku, když se po řadě neúspěšných turnajů hráčům nevyvedla ani kvalifikace na PGL Stockholm Major. Complexity začali okamžitě aktivně hledat nové reprezentanty a v jejich hledáčku se ocitli výborně hrající Copenhagen Flames. Dánům se totiž podařilo nečekaně dostat až do hlavní fáze Majoru, avšak kvůli neuspokojivým výsledkům, které následovaly po něm, nakonec celý transfer ztroskotal.

Netrvalo dlouho a Complexity přišli s novou, ovšem ideově velmi podobnou strategií. Zatímco v minulých letech Complexity prahli po hvězdách, tak pro letošní rok se rozhodli jít cestou vycházejících a nadějných tváří. Základem jejich nového týmu je zbývající trio celku Extra Salt, které doplní dva ostřílenější borci v podobě Paytyna "junior⁠" Johnsona a Michaela "Grim⁠" Wince. Jména na papíře nejsou nikterak výrazná, ovšem jak už z minulosti víme, recyklace stále stejných jmen ve většině případů kýžené ovoce nepřinese. Právě z tohoto důvodu sklidil tento tah od severoamerické organizace velkou vlnu pozitivních ohlasů především z řad analytiků.

V akci se Complexity představí již dnes v rámci turnaje Funspark ULTI 2021 Finals. Rozhodně to pro ně nebude procházka růžovým sadem, protože hned v prvním kole na ně čekají Gambit, kteří budou chtít v novém roce navázat na skvělé výkony z minulého roku. Neštěstím navíc je, že JT nemohl kvůli vízům odcestovat s týmem, a tak bude hrát s vysokým pingem. Co na novou sestavu Complexity říkáte vy?

Complexity bude reprezentovat tato šestice:

 Jižní Afrika Johnny "⁠JT⁠" Theodosiou
 Kanada Justin "⁠FaNg⁠" Coakley
 Spojené státy americké Ricky "⁠floppy⁠" Kemery
 Spojené státy americké Paytyn "⁠junior⁠" Johnson
 Spojené státy americké Michael "⁠Grim⁠" Wince

 Jižní Afrika Tiaan "⁠T.c⁠" Coertzen (trenér)

Zdroj: HLTV.org
Štítky: complexity
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.