Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba, SINNERS nebo Entropiq, kdo kraloval českému TikToku letos?

22. 1. 2022 | 11:01 Lifestyle
TikTok je jednou z nejznámějších a nejsledovanějších sociálních sítí na světě. Nalezneme tam jak virální klipy z her, tak dokonce některé politiky. Pomalu se tam ale přesouvají i esportové organizace. Dnes jsme se zaměřili na ty nejlepší z nejlepších, co se sledovanosti týče. Chybět tak nesmí FaZe Clan, 100 Thieves a opomenout nesmíme ani eSubu a Entropiq za Česko.
TikTok
TikTok
Zdroj: TikTok.com

Na TikToku nalezneme rozličná témata. Někdo rád vaření, někdo hry a pár tisíců lidí má v oblibě i esport. Jaké účty českých esportových organizací nás na TikToku zaujaly? Nesmíme opomenout TikTok účet eSuby s pěknými 84 tisíci liků, Entropiq s více než půl milionem nebo třeba Sinners, slovenskou ENTERPRISE esports a Dynamo Eclot. Jedni z největších jsou také Sampi. Organizací je samozřejmě ještě více, ne všichni ale svůj oficiální TikTok účet mají. TikTok účet bychom tak jistě uvítali například u Inside Games, nebo GLORE.

Jeden z uživatelů Twitteru s přezdívkou Brendan Husebø se rozhodl sestavit žebříček nejsledovanějších esportových organizací světa na platformě TikTok na základě celoročních zhlédnutí a průměrných zhlédnutí za jeden příspěvek. První příčku obsadila brazilská organizace LOUD s 383 miliony zhlédnutí, vidět ale můžeme i jména jako 100 Thieves, FaZe Clan nebo Sentinels.

Samotný Husebo, který žebříček výše sestavoval, šel do hloubky a na jeho twitterovém účtu toho lze nalézt mnohem více. Zkrátka, pokud nevíte, koho na TikToku sledovat, esportové organizace a týmy, které tam vystupují s vážností a občas sdílnou i nějaký ten meme, jsou jasnou volbou.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: TikTok, 100 Thieves
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.