Přejít k hlavnímu obsahu

Huty a Bubák jdou do akce a ukážou nám, jak se hraje profesionální Fortnite

5. 3. 2022 | 18:00 Fortnite Turnaj
Víkendové finále FNCS nám přináší nejen adrenalin při sledování vyvrcholení soutěžní sezóny, ale již i tradičně odměny za sledování turnaje na Twitchi.
Legends Landing Creative
Legends Landing Creative
Zdroj: Epic Games

Kapitola 3 sezóna 1 FNCS je rozdělena do tří samostatných událostí v pěti různých regionech. Těmito událostmi jsou kvalifikace, semifinále a finále FNCS. Kvalifikace a semifinále již máme za sebou a čeká nás tak vrchol sezóny. Finále.

Díky konzistentním výkonům, jak nyní nově nazývá Epic Games reboot roundy, máme ve finále i dva zástupce česko-slovenské kompetitivní scény. Jsou jím Lukáš „Bubak“ Vajdík se svým duem Fokus Karma a David „Huty“ Köchert se svým týmovým spoluhráčem LootBoy Swifty. A že takový postup není nic snadného a už sám o sobě je obrovským úspěchem. O to větší radost přináší.


 

 Existuje několik různých způsobů, jak se můžete podívat na vysílání FNCS. Můžete je sledovat na kterémkoli z oficiálních účtů Fortnite na Twitchi, YouTube, Twitteru a dokonce i TikToku. S každou novou sezónou FNCS přichází i nová sada odměn, kterou můžete odemknout. Tyto odměny dostanete, pokud sledujete FNCS na Twitchi. Nejprve musíte propojit svůj účet Epic Games se svým Twitch účtem. To vám umožní odemknout odměny ve hře.

drops Twitch.tv
drops Twitch.tv
Foto: Epic Games

Nakonec můžete sledovat FNCS i přímo ve hře prostřednictvím nového ostrova Legends Landing Creative. Přístup můžete získat pomocí kódu ostrova (3303-7480-5925) nebo nalezením mapy na kartě Discovery.

První evropské finálové kolo začíná již dnes od 19 hodin. Na druhé finálové kolo se můžete těšit zítra ve stejném čase.

Štítky: FNCS, Fortnite turnaj
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.