Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA 23: Na co se můžeme těšit? Cross play se blíží, budeme za hru platit?

11. 3. 2022 | 17:00 EA SPORTS FC 24 Gaming
První várka leaků ohledně FIFA 23 je na světě. V dalším ročníků populární série FIFA by se měl objevit dlouho očekávaný cross play, díky kterému by se mohli setkat hráči napříč konzolemi a PC. Jednou z hlavních otázek bylo, zda bude FIFA 23 zdarma. Odpověď? Nebude.
EA Sports FIFA 22
EA Sports FIFA 22
Zdroj: EA Sports

FIFA 23 by mohla přinést drastické změny. I přesto, že do oficiálního vydání hry zbývá přibližně půl roku, již nyní se na internetu objevulí první informace o dalším ročníku. Největší peckou je rozhodně přechod na cross play. Konečně by tak hráči mohli vyzvat na souboj soupeře z ostatních platforem. Cross play by se týkal také přestupového trhu. Ten by tak mohl být ještě šílenější a nevyzpytatelnější než ve FIFA 22.

Co se týče Ultimate Teamu, zdroje hovoří o další porci nových ikon. Podle FUTZONE by mělo jít o více než deset nových karet. Stejně tak by se měly rozšířit řady hrdinů.

Mistrovství světa v Kataru se blíží a s ním i oblíbený World Cup Mode. Dalším lákadlem ve FIFA 23 by se mohl stát také kooperativní kariérní mód. Za celou porci těchto novinek si podle Twitteru hráči stejně jako v předchozích letech zaplatí. FIFA 23 pravděpodobně nebude free to play.

Zdroj: Twitter.com
Štítky: EA Sports, fifa
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).