Přejít k hlavnímu obsahu

Virtuální nožík za desítky tisíc korun? Streamer xQc má neuvěřitelné štěstí!

2. 5. 2022 | 16:30 Counter-Strike 2 Zajímavost
Félix „xQc“ Lengyel je světoznámý kanadský Twitch streamer a bývalý profesionální hráč Overwatch. Přestože byl na platformě kvůli svému chování několikrát dočasně zabanován, v letech 2020 a 2021 byl i tak nejsledovanější osobou na Twitchi. V poslední době se zaměřuje i na Counter-Strike.
Counter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike: Global Offensive
Zdroj: Valve

Na jednom ze svých typických živých vysílání začal Félix otevírat bedny ve hře CS:GO. V nich se skrývá herní obsah v podobě jednotlivých vzhledů zbraní v hodnotě od několika haléřů až po desítky či stovky tisíc korun. Streamer od otevírání beden příliš neočekával, ale už po chvíli se mu povedl vytočit Motýlek | Bright Water s cenovkou lehce přes dvacet tisíc korun. Všichni si pak mysleli, že své štěstí již vyčerpal. Jenže opak byl pravdou.

Za dvacet minut přišel další husarský kousek. Streamerovi před zraky deseti tisíců diváků padnul Karambit | Marble Fade v kondici zbrusu nový, navíc ještě s funkcí StatTrak, která zobrazuje počet zabití. Už jen proto je předmět sám o sobě velmi cenný, stále však nejsme u konce.

Aby toho totiž nebylo málo, nůž má na jedné straně  překrásný tzv. Fire and Ice vzhled, na němž tmavě modrá a odstín červené vykreslují zajímavý útvar. O vzhledu se můžete přesvědčit na přiloženém klipu. A cena? Na žádné obchodní stránce jsme přesný typ tohoto nože nenašli, je však známo, že v kombinaci cenovky podobných skinů a proslavenosti streamera se cena může vyšplhat na částku přesahující čtvrt milionu korun.

Karambit | Marble Fade - Fire and Ice
Karambit | Marble Fade - Fire and Ice
Zdroj: swap.gg
Štítky: xQc, skiny
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.