Přejít k hlavnímu obsahu

Herní židle nebo postel? Kdeže, do módy možná brzy přijde herní sprcha!

13. 5. 2022 | 15:32 Lifestyle
Skoro každý nadšenec do her má vymazlený setup doplněný pořádnou herní židlí, prostě základ. Nabídka „herního nábytku“ se neustále rozšiřuje, málokdo by ale pravděpodobně čekal, že se objeví herní sprcha. Nadále se tak můžete oddávat svému oblíbenému koníčku a ještě být čisťouncí a u toho krásně vonět. Co víc si přát?
Herní židle nebo postel? Kdeže, do módy možná brzy přijde "herní sprcha"!
Herní židle nebo postel? Kdeže, do módy možná brzy přijde "herní sprcha"!
Zdroj: Irish Spring

Pokud jste někdy snili o tom, že budete moct hrát, zatímco budete ponoření v příjemně horké vaně, váš sen se možná brzy splní, když pomineme rizika, která to s sebou může nést. Konzole do ruky se tak zdají být ideálním řešením. Koncept byl původně odhalen na 1. dubna, tedy na apríla. Všichni to tudíž považovali pouze za žertík, ale očividně tomu tak není, jak dokázalo oznámení z května. Za herní sprchou/vanou stojí společnost Irish Spring, vyrábějící sprchové přípravky a mýdla.

V traileru, na který se můžete podívat níže, představují herní sprchu jako ideální řešení pro hráče, kteří kvůli své oddanosti hrát nemají čas na to, aby se vykoupali, a tak trochu zapáchají. Tvrdí, že jeden z pěti hráčů vynechává sprchu, aby mohl hrát déle. Herní sprcha se skládá z prostorné vany, exteriéru z plexiskla a dokonce nechybí ani herní židle. Kromě řádné očisty by měla být schopna vám dopřát i masáž! 

Zatím nejsou známy žádné detaily o případné ceně ani datu vydání. Není vlastně ani jisté, jak by se k vám dostala a jak přesně herní sprcha funguje. Streamer FaZe Santana si ji sice měl šanci vyzkoušet, nicméně v záznamu je pouze vidět, jak plně oblečený vstupuje do vany s ovladačem v ruce a je obklopen bublinkami. Uvidíme, zda časem přijdou nějaká další oznámení, která by na vyvstalé otázky odpověděla. 

Herní sprcha nicméně může představovat zajímavý kousek ve stále se rozšiřující nabídce herního nábytku na trhu. Existují už například herní matrace, nebo dokonce herní postel, která vám umožní hrát klidně celý den. Se sérií unikátních kousků přišel také švédský gigant s nábytkem IKEA. Sprcha tedy pravděpodobně nepředstavuje jen vtípek a možná se jí časem skutečně dočkáme. Může se stát dobrým řešením pro ty, kdo často zapomínají pro svou hráčskou vášeň na sprchu nebo koupel. Na druhou stranu je otázka, jak by na trailer reagovala většinová společnost, neboť tak trochu nahrává stereotypu, že hráči o sebe tak úplně nedbají, neboť neustále tráví čas u počítačů nebo konzolí, a jak úspěšný bude při cílení na hráče. Koneckonců tvrzení, že smrdíte, není právě milé. 

Zdroj: GameByte
Štítky: herní nábytek