Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja se pěkně navztekal na jednu z brokovnic ve hře. Co zlého mu provedla?

16. 5. 2022 | 18:31 Fortnite Zajímavost
Hvězda Twitche Tyler „Ninja“ Blevins se naštval, když ho protivník zabil Drum Shotgunou a vyzval Epic Games, aby ji odstranili z populární battle royale hry.
Tyler „Ninja“ Blevins
Tyler „Ninja“ Blevins
Zdroj: Ninja/Epic Games

Od doby nestavební se Ninja k Fortnite a jeho streamování vrátil takříkajíc na plný úvazek. Hra mu přinesla slávu, fanoušci tak jásali, že se jejich oblíbený tvůrce vrací do hry. Ninja do dnešního dne drží i světový rekord. Když jeho vzhled přidal Fortnite do série Icon Series, vydělal přes svůj SAC přes 5 000 000 dolarů. V současnosti se jedná o nejvyšší částku, kterou jednotlivec přes Support-A-Creator za jeden měsíc vydělal. Vzhledem k tomu, že Ninja se do hry znovu zamiloval, zaznamenal masivní nárůst sledovanosti na Twitchi.

Ačkoli nedávno chválil, jak se Epic Games dobře stará o Fortnite, stále existuje několik změn, které by ho potěšily.  Minule vyjádřil své pochybnosti o relevanci zamýšleného zavedení Zero Build Arén. Tentokrát mu vadí Drum Shotgun a chtěl by její odstranění. Jeho vyjádření je však třeba brát s rezervou. Kdo z nás nikdy nenadával na některé ze zbraní ve hře?

Drum Shotgun
Drum Shotgun
Foto: Epic Games

Třicetiletý Ninja streamoval 13. května, když narazil na sílu bubnové brokovnice. Poté, co byl zabit brokovnicí během několika sekund i s plnými štíty, začal zuřit.  Skoro jako kdyby nezažil pumpu v minulé kapitole.

„Tak moc nenávidím Drum Shotgun! Nevyžaduje žádné dovednosti, vyřaďte to ze hry, prosím!“ vztekal se streamer. A pokračoval ve svém rozčilování se: „Nebaví mě to. Nebaví mě umírat nebo používat tu zbraň. Používám jí, abych mohl vyhrát. Je to rozbitá brokovnice, kterou je třeba odstranit.“
 

Bubnová brokovnice se stala jednou z nejvyhledávanějších zbraní v celém Fortnite, protože má schopnost zabít nepřítele rychleji než kterákoli jiná zbraň.

Ninja dokončil svůj záchvat vzteku slovy: „Pětiletý kluk se z***veným ovladačem se prostě zabalí do jetpacků a jediné zbraně, které používá, jsou pravděpodobně SMG a Drum Shotgun.“ Ninja pak bez obalu požádal Epic Games o nerf bubnové brokovnice, nebo aby byla zbraň úplně odstraněna.
 

Co si myslíte o Drum Shotgun vy?

Možnosti výběru
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.