Přejít k hlavnímu obsahu

Utečou SINNERS hrobníkovi z lopaty? ENTERPRISE a STYKO naopak mohou postoupit

14. 6. 2022 | 14:49 Counter-Strike 2 Preview
Elisa Invitational Spring o více než 1 milion korun se dostává do čtvrtého kola. Po BIG Academy a Into The Breach vypadli už také 777 Esports a dokonce AGO, jako další mohou přijít na řadu SINNERS. Jejich přímým soupeřem o přežití bude finská sestava KOVA Esports. Další zástupci česko-slovenské scény naopak budou mít opačné starosti.
ENTERPRISE a SINNERS
ENTERPRISE a SINNERS
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

Přesně před týdnem se odehrál pro česko-slovenskou scénu velký zápas. SINNERS nestačili na ENTERPRISE a fanoušci obou táborů se mohli zbláznit. Chtě nechtě, hříšníci jsou s Tomášem „Tomkeejs“ Tomkou na pozici hráče minimálně o úroveň níže a konkurence se z tohoto období bude snažit vytěžit maximum.

Po souboji na skóre 1-1 tedy mají nůž na krku SINNERS, kteří už předtím nestačili na ex-MAD Lions, ačkoliv David „forsyy“ Bílý střílel jako utržený z řetězu. První šanci na záchranu bude mít liberecká organizace v úterý od 15:00, jejím soupeřem bude stabilní pětice aktuální finské jedničky KOVA Esports. V případě výhry budou hříšníci muset zvládnout ještě následující zápas, prohra rovná se konec v turnaji.

Opačné starosti ve čtvrtém kole čekají ENTERPRISE v čele s parádně střílejícím Deyvidem „h4rn“ Benchevem. O den později než zápas SINNERS nastoupí EP na zmíněné ex-MAD Lions, aktuálního člena nejlepší světové padesátky. Kromě toho se na bilanci 2-1 nachází také Apeks se slovenským střelcem Martinem „STYKO“ Stykem. Šampioni Tipsport CS:GO Bratislava se postaví Makedoncům z BLUEJAYS.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.