Přejít k hlavnímu obsahu

Nenech si ujít první streamované finále sezóny Vodafone MČR Hearthstone!

23. 6. 2022 | 13:00 Hearthstone Turnaj
RNG nepřeje každému, i přesto ale v Hearthstone štěstí přeje především připraveným. V letošní MČR sezóně jsme zatím měli možnost sledovat ostřílené matadory i nováčky na scéně. Kdo má šanci překvapit ve finále první turnajové série?
MČR v HS
MČR v HS
Zdroj: PLAYzone

Hned na úvod se kvalifikace na letošní MČR v Hearthstone rozjely ve velkém stylu. První možnost naplno využil stávající mistr ČR Jarla, který si pro sebe urval vítězství. Jak celý turnaj probíhal můžete zavzpomínat pomocí našeho předešlého článku.

O týden později byla na programu kvalifikace druhá, tu se podařilo opanovat hráči Benjamin „Benko“ Mravec, kterého tak po boku Jarly uvidíme v nadcházejícím finále. Vedle nich uvidíme soupeřit také další šestici ve složení Michal „CptBoatsNHoes“ Šváb z týmu Gifted.uRage, Michal „Misaks“ Syrovátko, Martin „Zukys“ Rucker,  Štěpán „Norwis“ Šimek, Ravage.Crtk společně s Dominikem „Eichii“ Eichenbergerem.

Tato osmička se ve finále utká o extra porci MČR bodů. Všichni finalisté si jich odnesou minimálně 130, přičemž bojovat se  bude o zisk skoro dvojnásobku, vítěz první turnajové série si odnese 250 důležitých bodů. A jak jejich šance vidí komentátoři?

Hned ve finálovém turnaji první série se nám sešla spousta známých a kvalitních jmen. Jasným tipem na finalisty jsou Jarla a Norwis jako dva papírově nejkvalitnější hráči, ale všichni víme, jak zrádný umí Hearthstone být,
nechal se slyšet Ondřej "Skeri" Škeřík.
Přátelé, kdo předvede na finále famózní výkon? Výborná otázka. Samozřejmě první, kdo mě napadá, je krbový velmistr Jarla, ale něco mi ve skrytu duše říká, že titul tohoto turnaje uzme Norwis, král zoologických zahrad, nebo Ušák, který poslední dobou piluje fazónku neskutečných rozměrů!
míní RybkaPipka.

Finále první turnajové série letošní sezóny MČR v Hearthstone nás čeká už 23.6. Přenos těch nejlepších karetních her můžete sledovat od 18 hodin na našem Twitchi, kde na vás čeká množství odměn k výběru výměnou za Huhýky. 

MČR by nebylo možné bez našich partnerů
MČR by nebylo možné bez našich partnerů
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR, hearthstone
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.