Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games hráli dobře, říká Pika. Moc se nám nedaří, zhodnocuje Exiper

2. 7. 2022 | 16:00 Brawl Stars MČR mobile
U komentátorského desku je pěkně rušno. Kromě komentátorů se tam střídá i spousta hráčů, kteří ochotně dávají rozhovory. Po Šimákovi a Zvafim přichází kapitán týmu Narcis s přezdívkou Pika. O něco méně šťastný byl hráč Team Magic, kteří zatím od všech dostali na budku. Přesto ale neztrácí naději.
Exiper
Exiper
Zdroj: PLAYzone

Midseason je stále v plném proudu. Všechny zápasy sledujeme v živé reportáži. Ke komentátorskému desku už došli dva hráči – Zvafi a Šimák. Tentokrát si komentátoři vytáhli hráče týmu Team Magic s přezdívkou Exiper. A ten nezněl zrovna nadšeně.

Byl tam vidět velký rozdíl. První dva módy jste prohráli, a pak jste to otočili. Začalo to vypadat, že to srovnáte na 2:2. Změnilo se něco, nebo to bylo jen o štěstíčku?

Změnilo. My některé módy hrajeme častěji a umíme je líp. Některé módy nám moc nejdou, ale mysleli jsme si, že dáme aspoň ten haste. To se ale nepovedlo. U Hot Zone jsme se to snažili srovnat na 2:2, ale moc se nám to nepovedlo. 

Za mě otázka hlavně na tu Hot Zone – ani ne na mód, jako na to, co jste pickovali a banovali. Šli jste do nějaké kompozice, nebo brali to, u čeho se cítíte komfortně?

Brali jsme spíš ty komfortní hrdiny, protože jsem věděl, že tam mohou být celkem dobrý.  Carl a jeho ultimátka tam taky dost pomáhala, Gucci a její robot taky. První zápas se nám docela povedl, ty zbývající už tolik ne. 

Chceš ještě někdy hrát Brawl Ball?

Určitě ano!

Tak to je správná odpověď, protože ti to doporučují dva ze tří komentátorů. My ti děkujeme za rozhovor. Jestli chceš něco vzkázat fanouškům, teď je tvoje chvíle.

Děkuju fanouškům, že nás podpořili a budeme se těšit příště, jestli se dostaneme.

Pika
Pika
Zdroj: PLAYzone.cz

Team Magic se nedařilo. Jednu hru prohráli i s týmem Narcis. Právě kapitána týmu Narcis si komentátoři vzali ke svému desku.

Jako blesk z čistého nebe se nám tu zjevil Pika. Jak si to tu užíváš?

Předtím to bylo docela v pohodě. Teď se to docela pokazilo. Nevím vůbec, co se dělo. Přišlo mi, že jsme hráli 2v3, já jsem tam skoro nic nedělal.

To jsou po výhře kritická slova. Myslíš si, že na psychice hrála roli první porážka? Nebo to bylo něco ve hře? Kdyby ses měl zeptat sám sebe, co to způsobilo, jaká by byla odpověď?

Vůbec nevím, čím to je.

Já tohle dost dobře znám a neházel bych to na svojí hlavu, dle mého názoru to nebylo tak špatný. Přece jen jste vyhráli. Nic bych si z toho nedělal, pak to nedopadá dobře. Na závěr ti položím poslední otázku – čeká vás dost kritický zápas buď znovu s Inside Games, nebo s týmem GLORE. Kdyby sis měl vybrat, kdo by to byl ?

Asi bych proti sobě měl radši GLORE, protože teď jsme proti sobě měli Inside a oni hráli dobře. Proti GLORE si myslím, že máme šanci.

My se budeme těšit, děkujeme mockrát za rozhovor a budeme se těšit na rozhodující zápas!

Narcis nejsou zrovna favority komentátorů. Dva ze tří se shodli, že Narcis dál nepostoupí. A jak to zatím vypadá, tým určitě nějakou šanci má. Ve Vodafone PLAYzone Areně panuje skvělá atmosféra. Kromě hráčů a komentátorů v ní dnešní klání sledují živě i diváci. Fanoušci týmů své oblíbence mohou podpořit i na našem Twitch kanále a zasoutěžit si o parádní ceny.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.