Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG chystá spolupráci s jedním z nejlepších fotbalistů světa!

14. 7. 2022 | 18:40 PUBG: Battlegrounds Zajímavost
Kooperace s celebritami jsou čím dál více běžné. Výjimkou není ani oblíbená battle royale hra, ačkoliv je pravda, že více spoluprací nalezneme v mobilní verzi. Další úspěšné spolupráce se však nyní dočkáme i v té počítačové. Ba co víc, nejnovější hvězda patří mezi absolutní elitu a oznámení přichází jen pár dní po odhalení mapy Deston. Na koho se můžeme těšit?
Deston invites Neymar Jr.
Deston invites Neymar Jr.
Zdroj: PUBG Corporation

Po úspěšných kolaboracích s hudební kapelou Blackpink či Kakao Friend se v PUBG dočkáme další. Oba jmenovaní potěšili především fanoušky z Jižní Koreje, respektive Asie, nyní se však dočkáme spolupráce s celebritou světového žánru.

Není jim nikdo jiný než brazilský fotbalista Neymar Jr, který naváže na Heung-min Sona. Přesně před rokem přineslo partnerství s jihokorejskou hvězdou z Tottenhamu eventy přímo ve hře a skiny s fotbalovou tématikou. Běhat před modrou zónou ve fotbalovém oblečení je cool!

Nyní tak přichází na řadu fotbalový bohém a milovník her z Brazílie. Uvidíme, zda hráči opět dostanou šanci pořídit si podobně stylizované skiny. Co přesně tahle spolupráce přinese, nám zatím může napovědět pouze trailer. V přiloženém videu si můžete všimnout mihnutého nápisu Deston, s největší pravděpodobností tak půjde o něco na nové PUBG mapě, která byla oznámená jen pár dní zpět. Přesně detaily však vývojáři odhalí až 21. července, do té doby mohou všichni pouze spekulovat, co s sebou Neymar do hry přinese.

Pro brazilského fotbalistu nejde o první spojení s esportem, potažmo světem her. 30letý útočník má přátelé v CS:GO týmu FURIA, po vstřeleném gólu předváděl oslavy motivované CS:GO a právě FPS titul číslo jedna v minulosti streamoval na Twitchi. Mimo to si zahrál i v showmatchi proti francouzské hvězdě ZywOo, kterou dokonce usmrtil nožem. Ve Fortnite pro změnu spolupracoval na vlastním skinu a v Lize mistrů nastoupil v kopačkách s motivy této battle royale hry. Můžeme se tak těšit, co si připraví pro PUBG.

Štítky: PUBG, Neymar
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!