Přejít k hlavnímu obsahu

TGLTN by Shrouda úplně zničil, myslí si Dr Disrespect

26. 7. 2022 | 08:00 PUBG: Battlegrounds YouTube
Dr Disrespect je jednou z výrazných postav internetu. Ještě aby ne, když více než rok vede soudní spor s Twitchem kvůli jeho permanentnímu banu. Protože mu došlo, že tudy cesta nevede, vydal se na YouTube. Stále komentuje dění na videoherní scéně, a tak se nebojí pustit do všech. Třeba i do Shrouda.
Dr Disrespect
Dr Disrespect
Zdroj: YouTube.com/DrDisRespect

Znáte Guye Beahma? Pod jeho přezdívkou Dr Disrespect určitě. Momentálně vede spor s Twitchem, který ho nějaký pátek zpátky permanentně zabanoval a zrušil mu tak pěkně najetou kariéru. „Doca“, jak se streamerovi říká, to nijak nerozhodilo a po chvíli plynule přešel na YouTube, kde začal dosahovat na čím dál vyšší čísla. I díky tomu jej pořadatelé esportových cen jmenovali mezi nejlepší streamery světa.

Někdo si myslí, že Dr Disrespect je nafoukaný a sláva mu vstoupla do hlavy. Většina lidí ho ale má ráda právě pro jeho styl humoru a schopnost udělat si ze všeho legraci. Je otázkou, jestli jeho trochu útočná slova byla mířená jako vtip, nebo jako vážná věc. Jak někdo poukázal na Redditu, Doktor se tentokrát pustil do všestranně nadaného kolegy streamera, ale po dlouhé době také opět profesionálního hráče Shrouda.

Zabil mě právě hráč s přezdívkou TGLTN? Není to náhodou profík v PUBG? Tenhle kluk hraje fakt dobře. Dokonce lépe než Shroud v jeho nejlepších dobách. Myslím si, že tenhle borec by Shrouda zničil,
říka Dr Disrespect.

V jednom z klipů Doca zabil James „TGLTN“ Giezen – jeden z nejnadanějších hráčů PUBG a několikanásobný mistr Ameriky. Streamer proti němu neměl moc šancí a uznal, že TGLTN je skutečně lepším hráčem a že by zvládl sundat i takového Shrouda, který se kdysi PUBG věnoval a patřil mezi jeho nejvýraznější postavy. Je však nutné dodat, že se nikdy neobjevil na velkém turnaji, které TGLTN už nějaký ten měsíc dominuje.

V komentářích se lidé shodují, že Doc má skutečně pravdu. Odporovat jim vzhledem k profesionálnímu zaměření na jednu hru příliš nejde. Shroud má naprosto božské míření a je schopen se adaptovat na jakýkoliv střílečku z první osoby, právě všestrannost je jeho devízou od doby, co skončil s CS:GO. Jak ale diváci podotýkají, Shroudovy kvality jsou o čistém aimu, zatímco TGLTN je dovednostně kompletnější.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.