Přejít k hlavnímu obsahu

Vrchol Hearthstone sezóny již tento víkend. Přijď hráče podpořit přímo do Vodafone PLAYzone Areny

11. 10. 2022 | 14:30 Hearthstone MČR
Letošní sezóna se nám neúsprosně blíží ke svému vyvrcholení. Nejlepších 16 hráčů se v grandfinále Vodafone MČR Hearthstone utká již tento víkend přímo na Chodově ve Vodafone PLAYzone Areně a ty můžeš být u toho!
Vodafone PLAYzone aréna
Vodafone PLAYzone aréna
Zdroj: PLAYzone

Nejlepší Hearthstone, nejvypečenější burgery, nejstudenější pivo a to vše v příjemném prostředí uvnitř budovy chodovského obchodního centra přímo ve Vodafone PLAYzone aréně. Už tento víkend v sobotu i neděli od 11:00. Tak na nic nečekej, doraž a buď u toho až CZ/SK scéna pasuje nového krále lokální scény.

Jarla, Norwis, Matty a dalších 13 špičkových hráčů se nám na úvod představí ve čtyřech skupinách, jejichž rozlosování naleznete v našem předchozím článku. Jen dva nejlepší z každé z nich se poté podívají do dalších fáze skupin, ze kterých v neděli vzejde finálová čtveřice, ta se pak už popere o místa na bedně a věčný zápis svého jména na pohár mistra České republiky.

No a jak vidí své šance JoŽo, jeden z kvalifikovaných hráčů skrze turnaj Last Call? To nám popsal v našem rozhovoru.

Šance mi asi vychádzajú na 1/16. Myslím, že nie je v zozname hráč, ktorého neviem poraziť alebo naopak, s ktorým nemôžem nikdy prehrať,
říká Michal „JoŽo“ Jozefek o svých šancích na MČR

Pokud dorazit nemůžeš, tak se stav alespoň na náš Twitch kanál, kde bude celé finále za doprovodu známých komentátorů Ondřeje „Skeri“ Škeříka, Matěje „Tecik“ Šturmy, Michala „RybkaPipka“ Rybáka a Roberta „Synthetic“ Vávry živě vysílané.

Sponzoři Vodafone MČR 2022
Sponzoři Vodafone MČR 2022
: PLAYzone
Veleneúspěšný rekreační progamer, jehož splněným snem je psaní článků sám o sobě. Ve volném čase ho najdete zalezlého u dětské karetní hry, na Riftu, nebo bájném ostrově zvaném Catan.