Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq reborn se zbytkem ENTERPRISE? Leckr naznačuje novou možnost

10. 1. 2023 | 16:43 Counter-Strike 2 Spekulace
Úterní den je u domácích spekulací nejzajímavější v táboře ENTERPRISE. Po návratu k plně domácí sestavě se hovořilo jen o možném odchodu Erika „The eLiVe“ Sitha do Sampi.Tipsport, čímž by základ sestavy byl jen dvoučlenný. Loňská sestava je sice celá registrována do ESEA Advanced, počítá se však s velkou obměnou kádru. Přijde snad Michal „leckr“ Kadlíček?
leckr, HONES a capseN
leckr, HONES a capseN
Zdroj: Entropiq

Kolem ENTERPRISE se mnoho spekulací o posilách neobjevuje. Od konce Davida „forsyy“ Bílého v SINNERS po Tipsport MČR CS:GO se odhadovalo, že právě návrat do EP je v případe setrvání na domácí scéně nejpravděpodobnější, ale nyní už to tak nevypadá. Za oponou naopak vyvstala možnost přestupu Erika „The eLiVe“ Sitha do Sampi.Tipsport, kde by doplnil další bývalou hvězdu EP Matúše „MATYS“ Šimka.

Jednou z variant, pro kterou by nemusela česká organizace sáhnout hluboko do kapsy, je možnost přivést Michala „leckr“ Kadlíčka na pozici in-game leadera. Dle našich informací je to jedna z variant, kterou zkušený kapitán řeší. Současně ale na Twitteru projevil smutek ohledně přístupu domácích celků. Jednání tak mají skutečně ještě hodně daleko k finálním, ať už jde o ENTERPRISE, nebo přesun na jinou adresu.

Leckr se však jen tak neupíše někomu, kdo mu nepřednese nástřel celé sestavy. Jednu takovou variantu ale může naznačit dnešní kvalifikace na turnaj Elisa Invitational Winter, kde se právě objevuje s Robertem „manguss“ Kasperem a Tomášem „system“ Zemkem, dvěma pozůstalými na soupisce ENTERPRISE.

Pětici doplňují Lukáš „capseN“ Koláčný a Jan „HONES“ Urválek, dva bývalí leckrovi spoluhráči, kteří jsou aktuálně na transfer listu Dynama Eclot a Sampi.Tipsport. V případě delší spolupráce, než je jeden turnaj, by šlo o obnovení jádra původní sestavy Entropiq. Realizovatelnost by byla o přestupové sumě, protože hráčům stále běží smlouvy – nabízí se však, že odchod The eLiVa by tento dvojí příchod mohl zafinancovat.

Ať už budou vyjednávání v průběhu ledna probíhat jakýmkoliv směrem, fanoušci původního Entropiqu si mohou užít své oblíbené trio na dnešní kvalifikaci. Leckr totiž celý průběh odvysílá na Twitchi.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.