Přejít k hlavnímu obsahu

OG připravuje dvojí změnu. Zůstane v týmu NEOFRAG?

24. 5. 2023 | 21:35 Counter-Strike 2 Spekulace
V táboře OG se podle portálu blix.gg chystají další změny. Odejít z týmu by měla hned dvojice hráčů, konkrétně Nikolaj „niko“ Kristensen a Shahar „flameZ“ Shushan. Momentálně 17. tým světa hledá ideální složení, jež by jej vrátilo zpět mezi elitu. Organizace by měla dát počítat s Adamem „NEOFRAG“ Zouharem.
NEOFRAG a F1KU
NEOFRAG a F1KU
Zdroj: OG Esports

OG se nedaří. Tým, který v posledních dvanácti měsících nejednou nakouknul do světové top 10, v zimě 2023 se to podařilo s aktuální sestavou. Jenže ta není zdaleka v takové formě a topí se na konci druhé světové desítky. A tam OG nechtějí být.

Blix.gg částečně potvrzuje zprávu insidera Harumiho, jenž se před týdnem zmínil hned o trojici odchodů. S celkem se měli rozloučit Nikolaj „niko“ Kristensen, Shahar „flameZ“ Shushan a český střelec Adam „NEOFRAG“ Zouhar.

Bývalý střelec SINNERS ale podle všeho v týmu zůstane a na odchodu bude pouze dánsko-izraelské duo. Niko se vrátil do OG jako dočasná náhrada za Nemanju „nexa“ Isakoviće, zatímco flameZ je v evropském celku od roku 2021. Izraelci prý skončila smlouva a nedokázal s organizací domluvit na jejím prodloužení.

Změny nejsou nikterak překvapivé. Na posledním Majoru v Counter-Strike: Global Offensive vypadli OG v Challenger's Stage se skóre 1:3. Předvedená hra nebyla o mnoho lepší než výsledky.

Potenciální trojice přeživších v OG:

 Česká republika Adam „NEOFRAG“ Zouhar
 Polsko Maciej „F1KU“ Miklas
 Rusko Abdulkhalik „degster“ Gasanov

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).