Přejít k hlavnímu obsahu

Slovák omylem odhalil novou sestavu Fnatic. Kdo nastoupí po boku Humanoida?

30. 5. 2023 | 12:34 League of Legends Přestup
Matúš „Neon“ Jakubčík si znovu nedal pozor. Do světa tentokrát vypustil výsledek tréninkového zápasu mezi Vitality.Bee a Fnatic. Z tabulky lze vyčíst i jména dvou nových posil jedné z nejúspěšnějších organizací v historii evropského League of Legends. Jak zmiňovaly dřívější spekulace, k mančaftu se připojí Adrian „Trymbi“ Trybus a Oh „Noah“ Hyeon-taek.
Slovák omylem odhalil novou sestavu Fnatic. Kdo posílí Humanoida a spol.?
Slovák omylem odhalil novou sestavu Fnatic. Kdo posílí Humanoida a spol.?
Zdroj: twitch.tv/neonlol

Veliká výměna je čím dál tím blíž. Transfer supportů mezi KOI a Fnatic nabírá reálných obrysů, Adrian „Trymbi“ Trybus a Henk „Advienne“ Reijenga vystřídají dresy. Přestup, který nepřímo potvrdil právě slovenský hráč Neon, je komunitou považován za jasné vítězství pro Fnatic.

Trymbi byl v roce 2022 spolu s Markosem „Comp“ Stamkopoulosem jednou z top evropských botlane. I přes neúplně vydařený začátek letošní sezóny stále patří mezi nejlepší supporty LEC. 

Spekulovalo se o tom, že polského supporta v KOI mohl nahradit Martin „Rekkles“ Larsson, jenž po dvanácti letech změnil roli na Summoner's Riftu. Ten ale nabídku KOI odmítl a řada je tak na Adviennovi.

Oh „Noah“ Hyeon-taek je 21leté korejské ADC známé především díky svému působení v akademii KT Rolster a v posledních měsících v polském celku Zero Tenacity. Ultraligu s týmem Noah ovládl, na European Masters se ale mančaftu nedařilo a skončil základní skupinou s jedinou výhrou.

Během svého pobytu v Evropě se zároveň Noah v  EUW soloQ vyšplhal na rank 1. Přestup do Fnatic by byl pro korejskou naději velikým kariérním posunem a prvním angažmá v základní sestavě týmu z top 4 lig.

Pravděpodobná sestava Fnatic:

 Španělsko Óscar „Oscarinin“ Muñoz Jiménez
 Španělsko Iván „Razork“ Martín Díaz
 Česká republika Marek „Humanoid“ Brázda
 Jižní Korea Oh „Noah“ Hyeon-taek
 Polsko Adrian „Trymbi“ Trybus

Slovák omylem odhalil novou sestavu Fnatic.
Slovák omylem odhalil novou sestavu Fnatic.
: twitch.tv/neonlol
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).