Přejít k hlavnímu obsahu

Miliarda je moje číslo, říká Dr Disrespect. Bude dalším, kdo se přidá na Kick?

23. 6. 2023 | 11:50 Spekulace
Přestupové šílenství na Kick nebere konce. Platforma má prý stále několik es v rukávu, přičemž jedním z nich by mohl být Dr Disrespect. Oblíbený tvůrce již několik let vysílá na YouTube, kvůli kontroverznímu banu na Twitchi. Přistála mu nabídka, která se jen horkotěžko odmítala?
Přechází další hvězda na Kick?
Přechází další hvězda na Kick?
Zdroj: Dr Disrespect

Od svého spuštění na konci roku 2022 streamovací platforma Kick prudce nabývá na popularitě nejen u streamerů. Hvězda Twitche xQc podepsala neexkluzivní dohodu v hodnotě přes 2 miliardy korun a jen o několik dní později následovala Amouranth – i když není známo, jaká částka byla na její smlouvě.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Nyní se do hry zapojuje Guy „Dr Disrespect“ Beahm, který se podělil o informace, za kolik by přešel z YouTube, kde vysílá od jeho nechvalně známého banu na Twitchi. Ve tweetu z 22. června zveřejnil fotku se zeleným rámečkem, jako když Kick oznamuje nové přírůstky. „50 milionů je moje číslo…“ prohlásil. 

Fanoušci reagovali téměř okamžitě. „Brzy se uvidíme, doktore,“ odpověděl jeden uživatel. Následovala i samotná odpověď od Kicku, komentář v podobě fotky zveřejnil i spoluvlastník Trainwreck, který v poslední době neustále škádlil podpisy velkých jmen. Sám řekl, že podpisy nekončí a další velká jména jsou obzoru. Dostane opravdu Dr Disrespect podobnou smlouvu jako xQc, nebo jde jen o mediální humbuk?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.