Přejít k hlavnímu obsahu

Milionová sklizeň pokračuje! Mladík tentokrát otevřel nejlepší Nomad Knife na světě

1. 9. 2023 | 14:48 Counter-Strike 2 Zajímavost
Jakoby se změnil algoritmus pro otevírání Blue Gemů, tak by se dala popsat situace posledních dvou týdnů. V pořadí již třetí modře zbarvený nůž Case Hardened totiž padl v krátkém časovém období. Tento nejnovější přírůstek dokonce svou výjimečností přesahuje všechny předešlé.
Nomad Knife | Case Hardened
Nomad Knife | Case Hardened
Zdroj: Valve

Posledních pár týdnů se v Counter-Striku doslova roztrhl pytel s novými Blue Gemy. Šťastná série začala minulý týden, když mladík uvnitř krabice našel Skeleton Knife s neobvykle plnou azurovou čepelí. O pár dní později se štěstěna pro změnu usmála na hráče přímo na serveru, když se na konci warmupu v chatu rozsvítil M9 Bayonet | Case Hardened. Oba dva nože Blue Gemy, oba s hodnotou přes milion korun.

Jinak tomu není ani v tomto případě. Teprve před pár hodinami zaregistrovaly databázové stránky další čerstvě otevřený Blue Gem. Tentokrát se jedná o Nomad Knife | Case Hardened s patternem číslo 577. To v praxi znamená nejlepší možné provedení toho skinu s největším množstvím azurové barvy.

Jenže to stále není všechno. Tento nůž je navíc v kondici Factory New, a aby toho nebylo málo, tak tento konkrétní kousek má nejnižší float ze všech nožů s daným patternem. Není proto žádný překvapením, že cena tohoto klenotu sahá hodně vysoko, minimálně nad 2 miliony korun. Přesnější odhad ale bude nejspíš ještě vyšší, podle odborníků může hravě překonat hranici neuvěřitelných 5 milionů korun.

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.