Přejít k hlavnímu obsahu

Všechny důležité informace pohromadě. Největší herní festival pokračuje druhým dnem

25. 11. 2023 | 11:10 Counter-Strike 2 MČR
MČR se letos přesouvá do většího a modernějšího pavilonu P, což s sebou přináší řadu novinek a změn. Stále ale hlavně platí, že si v Brně na výstavišti určitě každý najde to své, představení expoziční části nyní ladíme k dokonalosti. Pro přehled jsme připravili rozcestník, do kterého bude zařazovat všechny informace. Nezapomeňte si jej uložit a sledovat všechny novinky.
MČR 2023
MČR 2023
Zdroj: PLAYzone
Prodej vstupenek

Na letošním MČR nemůžeš chybět! Ať už si koupíš limitované VIP s exkluzivními zážitky, Premium se zajímavými bonusy, nebo základní verzi Classic, vždy získáš vstup nejen k nám do pavilonu, ale i na všechny další probíhající akce na výstavišti.

vstupenky mčr 2023
Program celého víkendu

Jen o Counter-Striku to v Brně nikdy není. Letos se můžeš těšit na mistrovské souboje a další zápolení v celé řadě herních titulů. Od pátku až do neděle poznáme mnoho vítězů a ještě více poražených. Kdy se dočkáš těch nejdůležitějších zápasů?

Pavilon P
Desítky stánků a různorodé aktivity

Na největším českém herním festivalu nemohou chybět desítky nabušených počítačů a konzolí, na kterých si můžete přijít vyzkoušet nejnovější pecky. Milovníkům her všech věkových kategorií se po vstupu do moderního pavilonu P rozzáří oči!

MČR Expo 2022
Herní hvězdy internetu jako hosté

Co by to bylo za herní festival, kdyby nedorazili přední herní tvůrci a streameři? Seznam hostů letošního MČR je opravdu pestrý, influenceři berou vrchol domácí esportové sezóny skutečně útokem. Řada z nich bude na stáncích mít i vlastní program.

Influencers
Tombola? Budou hned tři!

Součástí programu je samozřejmě tombola. O tu vás neochudíme ani letos, každý den proběhne jedna. Těšit se můžete na desítky cen, hlavními lákadly jsou herní počítač HAL3000, luxusní křeslo DEV1S a SSD disk od společnosti WD_BLACK.

Tombola
Marpo & TroubleGang

Po loňské Halftime Show nebude chybět hudební vystoupení ani letos. Headlinerem bude Marpo & TroubleGang, který se stane také hlavním hostem MČR party. Ta proběhne po skončení CS2 finále a korunovaci nového mistrovského týmu.

Marpo & TroubleGang
Finále sezóny v CS2 o miliony korun

Nejpopulárnější esportový titul na domácí scéně má před sebou vrchol letošní sezóny. Všechny turnaje opanovalo Dynamo Eclot, které díky Tipsport Grand Slamu útočí na 3 miliony korun! Jen o něm to ale nebude. Co dalšího tě zajímá?

Tipsport MČR CS:GO
Fotbal nebude chybět

Hyundai přijíždí s dalším ročníkem vrcholného turnaje ve virtuálním fotbale, na MČR vstoupíme do éry jménem EA SPORTS FC 24. Čtyři nejlepší domácí hráči se na PlayStation 5 v rámci FC Brno powered by Hyundai utkají o první domácí trofej.

FC Brno
Mobilní stálice Brawl Stars

Kde jinde by sezóna měla vyvrcholit, než v kolébce domácího esportu? Po roční pauze se finále mobilních her vrací zpět do Brna. Nejlepší čtyři týmy si zahrají o historicky čtvrtý mistrovský titul ve hře Brawl Stars.

Samsung MČSR
Wild Rift v novém formátu

Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách bude s novým názvem čekat už historicky osmý ročník. A potřetí u toho bude oblíbený mobilní titul Wild Rift, jen premiérově proběhne v individuálním formátu 1v1. Kdo se stane králem mobilního Riftu?

Samsung stánek
League of Legends opět v Brně

Pringles Challenge opět na brněnské výstaviště přináší League of Legends. Nejlepší týmy z online kvalifikací si na MČR stage zahrají o krásný prize pool 75 000 Kč.

LoL Pringles Challenge
Ukaž skill a vyhraj grafickou kartu

Je libo soutěž o špičkovou grafickou kartu GeForce RTX 4060 8GB? Na stánku NVIDIA budou připraveny dvě odlišné herní sestavy, kdo na nich nastřílí nejlepší skóre, ten si domů odveze krásný upgrade počítače.

NVIDIA Reflex
Sleduj stream a vyhraj špičkový telefon

Soutěžit budeme také v rámci Samsung MČSR v mobilních hrách, a to dokonce na streamu. V sobotu poznáme nejen nové české mistry, ale také vítěze mobilního telefonu Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB.

Samsung soutěž
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.