Přejít k hlavnímu obsahu

Další týden a pořád žádný trailer na GTA 6! Fanoušci už ztrácí trpělivost

30. 10. 2023 | 11:45 Gaming
Navzdory hojným spekulacím, že by trailer k nadcházejícímu šestému dílu herní série Grand Theft Auto měl přijít už ke konci října 2023, se hráči žádných novinek nedočkali. Fanoušci už začínají být zoufalí a ztrácejí se společností Rockstar Games trpělivost. Někteří si dokonce myslí, že by trailer měl přijít až v roce 2024.
GTA 6 trailer stále v nedohlednu
GTA 6 trailer stále v nedohlednu
Zdroj: Twitter.com

Fanoušci herní série Grand Theft Auto jsou už z čekání na nový díl unavení. Ačkoliv před téměř deseti lety na šestém dílu začali Rockstar Games pracovat, do dnešního dne jsme neviděli jediné oficiální oznámení o příběhu, grafice, ani ničem podobném. Spousta gamerů na sociálních sítích stále spekuluje, že by se do konce října roku 2023 měly informace objevit, Rockstar ale stále mlčí.

Jediné, co fanoušky drží na nohou jsou úniky. Ty jsou ale neoficiální. Na povrch se jednou za čas dostane leak, který odhalí slibnou novinku a dostane hráče znovu do varu. Fanoušci už jsou ale čím dál víc skeptičtí. Na sociální sítí X je dokonce vytvořený „časovač“, který pravděpodobné dny výskytu oficiálních informací časuje.

Fanoušci na Redditu už čekání komentují s částečnou nenávistí vůči společnosti Rockstar Games. „Probouzím se, celý den čekám na trailer a v naprostém zklamání brečím do polštáře. A takhle je to každý den,“ píše jeden z fanoušků. „Jediné, co můžeme s jistotou říct, je to, že každým dnem jsme o jeden den blíže k traileru,“ dodává druhý. 

Naštvaných fanoušků se objevuje na sociálních sítích čím dál tím více. Dodávají také, že samotný fakt, že společnost stále mlčí i po několika podvodech ze strany lidí, kteří se snaží této situace využít, je opravdu vytáčí. „Vlastně už se ani netěším. Z části je to proto, že vím, že než vyjde sedmička, bude to trvat klidně 15 let. Přes 10 let čekat na nový díl je prostě vtip,“ dodávají fanoušci naštvané GTA komunity.