Přejít k hlavnímu obsahu

Falcons se nepodařilo ulovit další hvězdy. Ponechají si většinu původní sestavy

5. 12. 2023 | 13:26 Counter-Strike 2 Spekulace
Saúdské organizaci Falcons se nepodařilo zlákat vytoužené hvězdy a oproti původnímu plánu v sestavě setrvá trio hráčů letošní sestavy. Dannyho „zonic“ Sørensena čeká spousta práce.
lauNX, BOROS, mhL
lauNX, BOROS, mhL
Zdroj: Falcons

Tak ambiciózní projekt, jak se v zákulisí prezentovali Falcons, svět Counter-Striku ještě neviděl. Nakonec však nedošlo na žádné milionové závody, protože většina hráčů přestup do Saúdské Arábie odmítla. Vedle tučných šeků nepomohla ani přítomnost Dannyho „zonic“ Sørensena, nejúspěšnějšího kouče historie.

Falcons zprvu cílili na silný trojlístek Russel „Twistzz“ Van Dulken, Ilya „m0NESY“ Osipov, Nikola „NiKo“ Kovač. Kanaďan však dal přednost týmu Liquid, kde bude v nejbližších dnech po konci ve FaZe představen, a hvězdné duo z G2 Esports pokračuje ve svém dosavadním působišti. NiKo tím získal alespoň lepší kontrakt.

Nabídku od Falcons měl také David „frozen“ Čerňanský a posledními hráči, kteří přesun odmítli, jsou dle zahraničních insiderů İsmailсan „XANTARES“ Dörtkardeş a Alvaro „SunPayus“ Garcia. Jedinými, kdo jsou podle dostupných informací na cestě k Sokolům, jsou Emil „Magisk“ Reif a Marco „Snappi“ Pfeiffer.

Jako jediný měl z letošní sestavy setrvat Mohammada „BOROS“ Malhas. I když ale bylo vyzkoušení dalších hráčů smeteno ze stolu, tak nyní musí zákonitě dojít i na tuhle variantu. Životní šance nyní stojí před dvojicí mladíků. Miłosz „mhL“ Knasiak a Laurențiu „lauNX“ Țârlea se pokusí s týmem dokráčet na Major.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.