Přejít k hlavnímu obsahu

Všechno je jinak! Falcons přivádí jádro ENCE a zahrají si o první CS2 Major

16. 12. 2023 | 18:28 Counter-Strike 2 Přestup
Tohle byl nečekaný zvrat. Několik dní se mluvilo o zájmu Heroic o většinu týmu ENCE, ale nakonec si mne ruce úplně jiný subjekt. Jádro finské organizace bude reprezentovat Falcons.
Posily pro Falcons
Posily pro Falcons
Zdroj: Team Falcons

Movitý saúdskoarabský celek Falcons nedokázal zlanařit hvězdy toho nejvyššího kalibru. Přesto se ale na konci dne může radovat. Namísto budování kádru plného individuálních hvězd totiž sází na synergii jádra aktuálně čtvrtého nejlepšího týmu světa. Marco „Snappi“ Pfeiffer není jediný, kdo se stěhuje z ENCE.

Přesun zkušeného dánského kapitána byl předzvěstí dnešního doplnění soupisky. Když se ENCE rozloučili s Alvarem „⁠SunPayus⁠“ Garciou a Pavlem „⁠Maden⁠“ Boškovićem, všichni očekávali, že zakotví v Heroic. Původní spekulace ale byly smeteny ze stolu, oba borci budou po boku Snappiho pokračovat ve Falcons.

O SunPayuse měli Sokoli zájem dlouho, jednání však měla utichnout a na tréninku se dokonce objevil sniper z letošních Falcons. Dnešní oznámení je proto překvapivé. Španělského snipera Falcons nakonec dokázali vykoupit, Maden naopak přichází po konci smlouvy. Spolu s jádrem ENCE získali také pozvánku na RMR.

Falcons dnes dále přivítali úřadujícího Major šampiona Emila „Magisk“ Reifa. Opětovné spojení se svým dlouholetým koučem Dannym „zonic“ Sørensenem bylo pravděpodobné už ode dne jeho odchodu z Vitality. Pětici uzavírá Mohammad „BOROS“ Malhas, který zůstává jako jediný hráč minulého složení.

Nová sestava Falcons:

 Jordánsko Mohammad „BOROS“ Malhas
 Dánsko Marco „Snappi“ Pfeiffer
 Dánsko Emil „Magisk“ Reif
 Španělsko Alvaro „⁠SunPayus⁠“ Garcia
 Černá Hora Pavle „⁠Maden⁠“ Bošković

 Dánsko Danny „zonic“ Sørensen – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.