Přejít k hlavnímu obsahu

Změny ve třech předních českých organizacích. Nový kádr, zkušenost i mladíci

18. 1. 2024 | 13:50 Counter-Strike 2 Přestup
V posledních hodinách došlo na česko-slovenské scéně k několika zajímavým změnám. Novou pětici na rok 2024 postavili BRUTE, v eSubě došlo k jedné dílčí změně a nové tváře brzy přivítá také juniorka organizace Dynamo Eclot. Všichni ladí složení a formu na první turnaje roku.
DNE Thunders, creze
DNE Thunders, creze
Zdroj: Dynamo Eclot / eSuba

Jako první své změny oznámilo Dynamo Eclot. Jeho sestavu s přívlastkem Thunders již na konci roku opustil Jiří „Jimmbo“ Kamenický, na něhož nyní navazují tři další hráči. Samuel „olik“ Pokorný tak brzy přivítá tři nové parťáky. Nové angažmá si naopak budou hledat Martin „realzen“ Hlavan, kapitán Viktor „Mindo“ Holanec a sniper Martin „Happyy“ Čepek. Většina z nich se s jinými týmy ukázala v kvalifikaci na Major.

Než DNE Thunders oznámí své nové složení, tak jeden z jeho bývalých členů již oficiálně zakotvil v jiném týmu. Realzen doplnil v sestavě BRUTE Tibora „SiKO“ Puteru a Jakuba „w4rden“ Horáka. Najít ale po přesunu Marka „Frixos“ Častulíka na pozici kouče a konci Pavla „pal0o“ Procházky s Adamem „W0LF“ Antošem bylo ještě dvě posily. Kádr doplnili Kristián „heikkoL“ Garbera a Miloslav „m0nsterr“ Gáplovský.

Pro zásah do sestavy se ještě před začátkem domácí sezóny rozhodla také eSuba. Modrá krev se po snaze o kvalifikaci na Major rozloučili s Dávidem „garzeN“ Hrušovským, který z osobních a výkonnostních důvodů míří na lavičku. Na zkoušku jej však nahradí další zkušený borec, Martin „creze“ Bagala. Zbytek soupisky tvoří Tomáš „teCkoO“ Koširer, Luboš „Tusi“ Tusjak, Ľuboš „HenkkyG“ Ilko a Peter „naturaL“ Turčan.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.