Přejít k hlavnímu obsahu

HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější.

28. 6. 2013 | 14:17 HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. Counter Strike 1.6 Counter Strike: Source Counter-Strike 2 HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. Dota 2 HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. League of Legends HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. Poker HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. Smite StarCraft 2 HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. TrackMania 2 Stadium Warcraft 3 World of Tanks World of Warcraft HAL3000 MČR sestavy se vytasily s novou grafickou úpravou a ještě snížily cenu té nejlevnější. Všechny hry
Praha, ČR – 28. června 2013 – Klasifikační sezóna oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách je v plném proudu, a zatímco hráči bojují o body, aby se kvalifikovali na offline finále, PLAYzone ve spolupráci s HAL3000 a CZC.cz přichystaly grafické úpravy svých certifikovaných sestav a ještě snížily cenu té nejlevnější.
Výchozí obrázek

Praha, ČR – 28. června 2013 – Klasifikační sezóna oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách je v plném proudu, a zatímco hráči bojují o body, aby se kvalifikovali na offline finále, PLAYzone ve spolupráci s HAL3000 a CZC.cz přichystaly grafické úpravy svých certifikovaných sestav a ještě snížily cenu té nejlevnější.

Pár týdnů zpátky byla stejně jako při průběhu loňských kvalifikačních bojů pro MČR 2012 představa řada certifikovaných HAL3000 MČR sestav, jejichž exkluzivním prodejcem je CZC.cz. Tentokrát šlo samozřejmě o 2. generaci nabízející ještě lepší komponenty a vyladěnější složení, díky němuž si můžeme dopřát i ty nejnáročnější tituly v tom nejvyšším nastavení! Více o sestavách, které jsou momentálně v prodeji, se dozvíte na www.czc.cz/mcr .

 

Nyní zmíněné sestavy dostávají menší grafickou úpravu svého designu a zároveň se stávají přehlednějšími díky barevným proužkům lemujícím přední stranu jejich skříně za účelem rozlišení jednotlivých modelů. Nejsilnější herní sestava, tedy s označením Extreme, byla vybavena zeleným proužkem, střední nebo-li Pro zase červeným a základní poznáte podle modrého lemování.

A právě u základní sestavy došlo i ke snížení ceny. Nyní si ji můžete zakoupit za cenu 19 990 Kč. Pokud byste se chtěli na vlastní oči podívat na to, jak naše certifikované MČR sestavy vypadají, máte možnost na libovolné akci MČR či MČR Tour. Případně si stáhněte soubor s novou grafikou na http://stahuj.playzone.cz/~download/mcr/fotky_mcr_sestavy.zip .

 

Projekt MČR vzniká a běží za podpory generálních partnerů NVIDIA, INTEL, Western Digital, CZC.cz, GIGABYTE, DELL, AlienWare, Philips, HAL3000, Logitech,  AVerMedia, Electronic Arts, hlavních partnerů SeaSonic, Playman, Comgad, SCORE,  FakaHeda a mediálních partnerů Games.cz, Zing.cz, Sector.sk, TRYHARD.cz.

O Mistrovství České republiky v počítačových hrách

Mistrovství ČR v počítačových hrách je vrcholnou akcí profesionálního a poloprofesionálního hraní (progamingu) České i Slovenské republiky. Turnaj s dlouholetou tradicí byl obnoven po tříleté pauze v roce 2011 a jeho pořadatelem je od roku 2011 společnost PLAYzone s.r.o. Aktuálně se pod její taktovkou připravuje třetí ročník, který naváže na finále MČR 2012 z Kongres hotelu Jezerka.

O PLAYzone.cz

Server www.playzone.cz je zaměřen na podporu a rozvoj online her v České republice a na Slovensku. Každý den přináší kompletní zpravodajství z domácí i zahraniční hráčské scény. Pro komunity pořádá krátkodobé i dlouhodobě trvající soutěže. Web www.playzone.cz nabízí množství komunitních funkcí jako fórum, blogy, soutěže, sázkový systém a desítky dalších. Součástí je i jediná herní online televize v České republice. Provozovatelem portálu je společnost PLAYzone s.r.o.

 

Pro další informace o PLAYzone či MČR:        Michal Nagy

                                                                               nagy@playzone.cz

                                                                               +421940602179