Přejít k hlavnímu obsahu

Herní pecky pro konzole 7. generace na Gameshop.cz

Máte doma jednou z populárních konzolí sedmé generace? Trávíte velkou porci času na Xbox 360, Playstation 3 nebo Wii? Jestliže sháníte herní pecky na tyto tři konzole, pomůžeme Vám.
Výchozí obrázek

Máte doma jednou z populárních konzolí sedmé generace? Trávíte velkou porci času na Xbox 360, Playstation 3 nebo Wii? Jestliže sháníte herní pecky na tyto tři konzole, pomůžeme Vám.

Herní konzole sice v průběhu posledních dvou dekád „šlapaly na paty“ osobním počítačům, nicméně až v posledních několika letech začaly získávat skutečnou převahu, tedy alespoň v našich luzích a hájích. Tato převaha nastala s příchodem konzolí sedmé generace, tedy Microsoft Xbox360, Sony Playstation 3 a Nintendo Wii. A pokud některou vlastníte a sháníte game shop s obrovským množstvím herních titulů, jsme tu pro Vás!

Xbox 360 – hry s úchvatnou atmosférou

Máte-li doma konzoli Microsoft Xbox 360, hry Vás bezpochyby velice baví. Jak by také ne, vždyť herní pecky pro tuto konzoli milují pařani po celém světě, a to díky jejich úchvatné grafice a skvělé atmosféře. Na Gameshop.cz seženete Xbox 360 hry všech žánrů, takže pokud Vás baví akční pecky, sportovní hry nebo strategie, jistě si u nás vyberete.

Nejlepší hry pro Playstation 3

Co se dá ve zkratce říci o hrách pro Playstation 3? Snad že pro ně platí totéž, co o předchozích. Společnost Sony uvedla první PS na trh již v roce 1994, tato konzole tedy v nejbližší době oslaví již 20 let své úspěšné existence. PS3 je zatím poslední v řadě a v konkurenci Xbox 360 a Wii se rozhodně neztrácí. Jestliže jste tedy právě Vy jejím vlastníkem, špičkové hry pro Playstation 3 hledejte v našem Game shopu.

Nintendo Wii – hry a pohyb vjednom

V neposlední řadě se zmiňme o konzoli Nintendo Wii, hry pro ni jsou totiž vskutku speciální. Na rozdíl od své konkurence totiž společnost Nintendo sází na ovládání, které dává hraní úplně nový rozměr. Ovladač Wii Remote totiž reaguje na pohyb hráčovy ruky, takže na židli rozhodně „nezakořeníte“. Nintendo Wii hry jsou tedy zábavou a zároveň zátěží na fyzičku. Gameshop.cz Vám přitom nabízí jak hry, tak všechny tři tyto konzole sedmé generace. Těšíme se tedy na Vaši návštěvu.