Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth byla označena za nejpracovitější streamerku na Twitchi. Kolik času věnuje vysílání?

22. 9. 2021 | 08:00 Twitch.tv Twitch
Amouranth je bezesporu jednou z nejsledovanějších streamerek na platformě, což má nejvíce na svědomí povaha jejího vysílaného obsahu. Ačkoliv i přes obrovský úspěch se každodenně setkává s pobouřenými komentáři svých haterů a další kritikou. Ať už si ale každý myslí, co chce, streamerka své profesi podle statistik věnuje většinu svého času.
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Twitch.tv/Amouranth

Už někdy začátkem tohoto roku se na Twitchi objevil nechvalně proslulý trend streamování z vířivek a bazénů, kvůli kterému dokonce nakonec vznikla vlastní kategorie. Propagátorem této mety byly nejčastěji spoře oděnné streamerky snažící se na své vnady nalákat co nejvíce diváků. Rozhodně není divu, že kolem celé věci vznikla spousta rozbouřených diskuzí a kontroverzních názorů.

Někteří fanoušci se s tímto trendem smířili a neviděli žádný problém, aspoň dokud streamerky dodržovaly pravidla stanovená Twitchem. Jiní však takto benevolentní pohled odmítali a všechny zúčastněné streamerky škatulkovali jako netalentované nebo dokonce líné tvůrce obsahu. Asi za nejvýznamnější tvář této mety lze považovat Amouranth a ačkoliv se na její osobu a výstupy názory různí, jedno jí upřít nelze – rozhodně není líná.

Nedávno se na Redditu rozjela zajímavá debata, ve které byli všichni šokovaní tím, kolik hodin za posledních pět let Amouranth odstreamovala. Celé vlákno streamerku označuje za nejtvrději pracující ženu na Twitchi, což dále dokládá mnoho nezvratitelných faktů a důkazů. Na screenshotu ve vlákně se můžeme dočíst, že Amouranth od 18. listopadu 2016 živě odvysílala 25 338 hodin, tedy 1056 dní a číslo jde stále rychle nahoru.

Amouranth tak za posledních 5 let byla téměř 60 % času online. Diskuze neunikla ani samotné streamerce, která situaci sdílela ve svém sebevědomém příspěvku. Její obsah sice může být kontroverzní a mnoho lidí ji za to odsuzuje, každopádně to nemění nic na skutečnosti, že čas, který Amouranth investuje do svých streamů, je neuvěřitelný. Když budeme pro představu pracovat s daty za poslední měsíc, Amouranth se svými téměř 337 hodinami online strčila do kapsy osobnosti, jako je například Shroud (238 hodin) nebo i xQc (326 hodin).

Štítky: Amouranth