Přejít k hlavnímu obsahu

AXE COOL liga finišuje: Vsaďte si na play off

22. 6. 2021 | 12:59 EA SPORTS FC 24
Sázková kancelář Tipsport pro všechny fanoušky starší 18 let vypsala kurzy na dnešní čtvrtfinálové zápasy. Koho favorizují bookmakeři TIpsportu?
Vsaďte si na Playoff FIFA
Vsaďte si na Playoff FIFA
Zdroj: PLAYzone

Play off je tu! Tři Sparťani, dva zástupci Viktorky, jeden hráč Slavie, Tepličák a obhájce titulu ze Sampi.Tipsport. Tato osmička se utká v dnešních čtvrtfinálových zápasech o postup do posledního dne 3. sezóny AXE FIFA COOL Ligy. Pojďme se ale podívat na to důležité – na koho z nich je dobré si dnes vsadit!

Sázky Tipsport
Sázky Tipsport
Zdroj: Tipsport

Na každé utkání v BO2 sérii je vypsán smostatný kurz na vítěze, remízu a výsledky bez remíz.

První zajímavý kurz se nám naskýtá hned v prvním duelu mezi Sparťanem Emericksonem a zástupcem Viktorky Plzeň Cristym. Zde je favoritem Emerickson v kurzu 1.95 a po jeho výkonech ve skupině proti Seronovi, bych se zde nebál vsadit na vítězství v obou utkáních. S tímto kurzem se jedná částečně i o krycí sázku, protože pokud Emerickson vyhraje pouze jedno utkání, ztráta nebude tak obrovská.

T9Laky postoupil ze druhého místa a to znemaná, že se utká s vítězem skupiny C MarioOosem. I přes to souhlasím s Tipsportem a favoruzuji zde Lakyho. Vzhledem k tomu, že se však nedá vsadit na vítěze celé série, netroufnul bych si vsadit na jednotlivá utkání. Věřím, že Laky postoupí, nicméně na utkání očekávám spíš výsledek 1:0 nebo i 1:1.

Třetí dnešní duel je už jiná káva! Zde věřím Kobbymu a věřím, že Dalase porazí v obou utkáních. Pro zdrženlivější sázkaře je zde možný i bet 10, tedy sázka na neprohru Kobbyho v kurzu 1.27. Pro mě však již neatraktivní samostatná sázka (v případě kombíku je to jiná). 

Poslední zápas nabídne duel mezi Casterem a Seronem. Překvapivě je to právě Sparťan, který do playoff postoupil z prvního místa a hráč Sampi.Tipsport ten, který přišel ze záchraného zápasu. Seron je však velkým favoritem v kurzu 1.4, což je pro mě bohužel kurz, ve kterém nedokáži najít value. Zde se bookmakeři dle mého trefili přesně a proto nesázím. Počkám si spíše na live sázky a věřím, že pokud se Caster dostane do rychlého vedení, kurzy na Serona by mohly být aktraktivnější.

Kompletní kurzovou nabídku pro AXE FIFA COOL ligu skupiny D najdete na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

Štítky: FIFA COOL liga