Přejít k hlavnímu obsahu

Čekání je u konce, náš první Valorant turnaj na vás čeká už tento čtvrtek 23. dubna!

23. 4. 2020 | 02:05 VALORANT
Valorant je ve vodách esportu aktuálně nejdiskutovanějším pojmem a po celém světě začínají přicházet turnaje. Na domácí scéně sice nejsme první, ale i přesto se i my musíme připojit k tomuto plně naloženému vlaku. První turnaj o věcné ceny se uskuteční již tento týden!
Logitech Valorant NightCup
Logitech Valorant NightCup

Na Valorant přecházejí tisíce domácích hráčů a jeden z česko-slovenských turnajů již zažil účast přes 300 týmů. Spojování jiných komunit je dominantou Valorantu číslo jedna, což spolu s kvalitou samotné hry vysvětluje tak vysoká čísla. My jsme se pro náš úvodní turnaj rozhodli otevřít pro 256 týmů, a to i přesto, že se hraje uprostřed týdne. Jako formát jsme se nerozhodli pro skupiny, ale pro swiss, kde na každý tým čeká pět zápasů. Dostatečně si tak zahraje naprosto každý, ale postupový klíč do play-off je jinak neúprosný. Jedna prohra ve swissu znamená pro vaše ambice konečnou, pouze neporažená osmička do týmů totiž postoupí dále.

Úvodním dnem pro swiss je čtvrtek 23. dubna, registrovat se můžete přímo na stránce turnaje. Každý zápas se bude hrát na jednu mapu, kdy každý škrtne jednu ze tří dostupných. Turnaj jsme se rozhodli rozprostřít do dvou dní a až páteční finále (24. dubna) bude sérií best-of-three, tedy na dvě vítězné mapy. Hlavní cenou pro šampiony našeho prvního Valorant turnaje jsou ceny našeho partnera Logitech, konkrétně 5x herní myš G604.

Veškerá komunikace probíhá na turnajovém Discordu, kde se v případě jakýchkoliv otázek nebojte obrátit na naše adminy. Těšíme se na vaši účast a doufáme, že se nám společně podaří odstartovat novou éru!

Logitech G604
Štítky: logitech
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.