Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš se zúčastnit mobilního MČR? Poslední kvalifikace Datart MČR Series se koná už v pátek

15. 8. 2021 | 16:47 Wild Rift
Třetí kvalifikace v rámci čtvrté měsíční série se blíží a tudíž máš poslední šanci utkat se o postup do finálové části, ve které si zabojujeme o body do celkového žebříčku MČR. Z tohoto žebříčku se následně vybere zbytek týmů na samotnou hlavní část MČR. Pokud si troufáš, tak do kvalifikace se můžeš přihlásit níže.
Třetí kvalifikace je před námi.
Třetí kvalifikace je před námi.
Zdroj: PLAYzone

Wild Rift je na naší scéně ještě hodně nové jméno, ale například Samsung Midseason ukázal sílu tohoto titulu. Už v první sezóně se u nás dočká účasti na MČR a ty můžeš být u toho. Stát se prvním mistrem ve Wild Riftu bude prestižní věc, ke které má momentálně nejblíž eSuba, ale šance jsou stále otevřené pro všechny. Druhým nejlepším týmem jsou u nás zatím STOPWATCH eSports, kteří si  teď v poslední kvalifikaci připsali výhru a postup do samotného finále. To se uskuteční na konci tohoto měsíce, konkrétně 28. srpna.

Pokud jsi hráčem Wild Riftu, tak Datart MČR Wild Rift Series je pro tebe skvělá šance na to se ukázat v tom nejlepším světle. Do třetí kvalifikace se můžeš registrovat zde. Začínáme v pátek 20. srpna od 19:00 a příležitost má opravdu každý. Jediné, co stačí, je tým (parta kamarádů postačí), nějaký ten skill a chuť vyhrávat.

Datart MČR Wild Rift Series
Datart MČR Wild Rift Series
Foto: PLAYzone

Bodové hodnocení MČR kvalifikací:

  • 1. místo: 100 bodů
  • 2. místo: 70 bodů
  • 3. - 4. místo: 40 bodů
  • 5. - 8. místo: 20 bodů
  • 9. - 16. místo: 12 bodů
Harmonogram turnajové série Datart MČR:
Pátek 6. srpna od 19:00Datart MČR Wild Rift Series #1
Pátek 13. srpna od 19:00Datart MČR Wild Rift Series #2
Pátek 20. srpna od 19:00Datart MČR Wild Rift Series #3
Pátek 27. srpna od 19:00Datart MČR Wild Rift Series - finále
Štítky: MČR mobile
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.