Přejít k hlavnímu obsahu

Brute Talents uzavírají naši semifinálovou čtveřici! Druhý den Guseppe MČR v LoL je za námi

13. 11. 2021 | 19:21 League of Legends Live coverage
Po prvním a nyní také druhém dni Guseppe MČR máme představu, jak vypadají šance jednotlivých týmů a speciálně v táboře týmu Dynamo Eclot musela po problémech přijít změna. Naopak eSuba je sebevědomá jako vždycky a cokoliv jiného než bitva o titul MČR nepřichází v úvahu. Mrkněte na celý den v rámci naší coverage druhého dne.
Začíná druhý den Guseppe MČR
Začíná druhý den Guseppe MČR
Zdroj: PLAYzone

Druhý den Guseppe MČR v League of Legends začíná v 11:30 na našem Twitch kanále a je na programu rozuzlení základních skupin. První postupové místo do play-off si podle očekávání pro sebe urvali SINNERS, ale ani eSuba nezaváhala a právě jí bude patřit úvodní zápas dne proti HEET. Pokud zde vyhrají, tak budou mít luxus toho, že nenarazí na SINNERS v semifinále. O postup ovšem bude bojovat i Dynamo Eclot, protože hráčům tohoto týmu se první den nevyvedl úplně na jedničku. Zastavte se za chvíli na stream a pojďte s námi budovat esport!


Dámy a pánové, začínáme druhý den Guseppe MČR! Během včerejší noci se ještě dohrávaly dva zápasy, ve kterých jsme se dočkali kuriózní situace, kdy byli Brute Talents kontumováni a HEET postoupili dále. Mezitím si Inaequalis ještě zvládli poradit s Dark Tigers a posílají je tak domů. Dnešní den začínáme na streamu duelem eSuba proti HEET! Draft je za námi a jde se do hry.

eSuba 1:0 HEET

Stejně jako včera, tak i dneska eSuba otevírá hrací den výhrou. Draft v první hře ukázal na jejich dobrou přípravu a i přes tlak ze strany HEET se dokázali utrhnout do vedení, které již neměli v plánu ztratit. Hráči eSuby sice stále působili hodně volní, ale to byli i včera v první hře a na tu druhou zvedli otáčky o několik stupňů. Pokud to zopakují i tentokrát, tak nebude co řešit a odnesou si postup do play-off.

eSuba 2:0 HEET

Pokud jste si mysleli, že vaše soloqueue hry jsou chaos, tak doporučujeme shlédnout záznam této série, protože speciálně druhá hra byla něco naprosto nevídaného. Hráči eSuby poprvé v turnaji narazili na těžký odpor a během 64 killové fiesty a holého nexusu zvládli HEET udolat. Faktem ale je, že pokud eSuba bude takto hrát v následujících sériích proti silnějším soupeřům, tak se jim to může tvrdě vymstít.

Dynamo Eclot 1:0 Inaequalis

V druhé sérii celého dne se ujímá po první hře vedení Dynamo Eclot. Skvělá týmová kompozice a přečtení draftu jejich protivníků posloužilo jako skvělý základ. Navíc individuální výkony byly na dostatečně vysoké úrovni, takže nebylo co řešit, Inaequalis musí do druhé hry něco změnit, jinak se s turnajem po další hře rozloučí.

Dynamo Eclot 2:0 Inaequalis

Třetím postupujícím týmem do vyřazovací části Guseppe MČR v LoL se po trochu nepovedeném prvním a bravurně zvládnutém druhém dni stává Dynamo Eclot. Parta pod vedením Hira dokázala přehrát Inaequalis v rozhodujícím zápase skupiny A a to docela jednoznačně 2:0. Speciálně druhá hra byla už od začátku naprostou dominancí a vedení okolo 10 000 goldů si už nenechali hráči v červeno bílých barvách utéct. Inaequalis ale určitě nemusí být zklamání, protože se ukázali ve skvělém světle a i přes dvě těžké hry se ani jednou nevzdali a bojovali do konce. Touto sérií se navíc rozhodlo, že Dynamo Eclot nastoupí v zítřejším semifinále proti eSubě a tady můžeme očekávat tvrdý souboj, protože do finále může postoupit jen jeden!

HEET 1:0 Brute Talents

V poslední sérii celého dne se do vedení dostávají po první hře hráči týmu HEET. Narazily na sebe dvě opravdu zajímavé týmové kompozice, ze kterých byla lepší ta v čele s Lux na straně HEET. Právě midař Stanik dokázal s tímto pickem najít několikrát enemy marksmana Strodeho a to se stalo klíčovým pro mid–late game. Další hra může buď poslat Brute Talents domů, nebo naopak vyvolat rozhodující třetí hru, kterou bychom si jako neutrální fanoušci přáli určitě konečně vidět, protože co si budeme, ty 2:0 série jsou fajn pro vítězné týmy, ale na sledování chceme více akce!

HEET 1:1 Brute Talents

Máme vyrovnáno! Brute Talents dokázali po dramatické hře vyrovnat stav série na 1:1. Na straně HEET se jednalo spíše o one man show v podání Wondra na jeho Gangplankovi, ale bohužel pro ně to nestačilo. Hru rozhodly dvě parádní ultimátky od Maplhita a Fiddlesticka, které společně s Elder drake buffem nedaly HEETu jedinou šanci na to odpovědět. Poslední hra dne je tady, tak si ji pojďme užít!

HEET 1:2 Brute Talents

To byla parádní série! Brute Talents otáčí průběh posledního zápasu dnešního hracího dne a po nervy drásající hře proti týmu HEET postupují do zítřejšího play-off, kde narazí na SINNERS! Hra okolo botu se nakonec Brute Talents vyplatila a Strode smazal svůj dluh z minulých her naprosto famózním výkonem na Lucianovi. Ovšem pro dnešek to je už je od nás vše, takže si nezapomeňte zítra nastavit budíky, začínáme už v 11:00!

 

Skupina A
 SINNERS2      
    SINNERS2   
 Inaequalis0      
        SINNERS 
 Dynamo Eclot2      
    Dynamo Eclot0   
  Dark Tigers1      
         
    Dynamo Eclot2   
 Inaequalis2     Dynamo Eclot 
    Inaequalis0   
  Dark Tigers0      
Skupina B
 eSuba2      
    eSuba2   
 ING Challengers0      
       eSuba 
  BRUTE Talent1      
     HEET0   
 HEET2      
         
    HEET1   
 ING Challengers0    Brute Talents 
    Brute Talents2   
  Brute Talents2     
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.