Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes začíná poslední herní týden PCS 4 turnaje s českým ostrostřelcem!

26. 6. 2021 | 17:47 PUBG: Battlegrounds
Dnešním hracím dnem odstartuje poslední herní týden evropské PCS 4 série, ze kterého vyjde šampión tohoto turnaje, mezi týmy se taktéž rozdělí důležité PGC body, zaručující postup na PUBG Global Championship, ve kterém se představí na konci roku týmy z celého světa. Jaká situace je v turnaji po dvou hracích týdnech a jak si vede český střelec Miloslav "PiXeL1K" Feik?
PCS 4
PCS 4
Zdroj: Twitter

Minulý týden přinesl nečekaného vítěze ve formě týmu AfterAlt, kterému se sice nepodařilo v prvním hracím týdnu dosáhnout pozic, zaručující část prize poolu, nicméně druhý týden se jim podařil vyhrát a průběžně se nachází na druhém místě. Na průběžném prvním místě s náskokem 8 000 amerických dolarů se nachází tým Virtus.pro, kterému se první týden podařil vyhrát a v druhém týdnu skončili na 4. místě, díky největší konzistenci z evropských týmů, budou patřit mezi největší favority turnaje. Počítat musíme i s třetím celkem Heroic, kterým se sice první týden nepovedl ale v druhém týdně hráli o poznání lépe a jejich forma šla rapidně nahoru, uvidíme jakým stylem se představí v posledním hracím týdnu.

Český borec Miloslav "PiXeL1K" Feik se se svým týmem Digital Athletics nachází na průběžném 12. místě, bohužel již šanci vyhrát nemají, nicméně pořád mají šanci získat lepší umístění. Odměny za předešlé výsledky jsou rozdány, do nového týdne týmy nastupují s čistým kontem, tým kterému se nepodařilo minulý týden vyhrát se může stát týdenním šampiónem. Vítězem PCS 4 se stane tým, který za tři týdny dokáže posbírat největší balík peněz. Při jejich rovnosti určuje vítěze celkový počet výher, celkový počet killů a v poslední řadě umístění v posledním týdnu. Týdenní výsledky se bodují dle Most Chicken Rule, tedy tým, který získá nejvíce vítězných výher vyhrává.

V níže uvedené tabulce žlutě označené týmy mají stále šanci získat PCS 4 titul, ve hře je tedy stále 10 týmů. 

PCS 4 Výsledky
PCS 4 Výsledky
Zdroj: Liquipedia

Hrací dny jsou sobota a neděle, každý den se začíná od 18:00, přičemž na programu je v oba dny 6 her. Nezapomeňte si tedy od 18:00 naladit oficiální twitch PUBG kanál a fandit svému favoritovi!

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!