Přejít k hlavnímu obsahu

Dočkáme se české botlinky v LEC? Denyk se možná představí po boku Patrika v Excelu!

13. 5. 2021 | 10:38 League of Legends
Excel Esports se rozhodli trochu osvěžit svoji sestavu a speciálně pro české fanoušky tyto změny vypadají zajímavě. Denyk se má podle dostupných informací nastěhovat k Patrikovi na spodní linku a dostat tým poprvé v jejich historii do play-off.
Možná se dočkáme české spodní linky v LEC
Možná se dočkáme české spodní linky v LEC
Zdroj: Riot Games

Nově dostupné informace nám naznačují, že se Excel Esports snaží trochu oživit svoji sestavu. Hlavní změny se mají stát na středové a spodní lince. Místo nováčka Czekolada by měl nastupovat veterán Nukeduck, který se v posledních měsících musel vypořádat s osobními problémy a byl v Astralis nahrazen švédským talentem MagiFelixem. Teď už k té zajímavější části pro české fanoušky.

Poté, co byl Denyk nahrazen v Misfits Gaming veteránem Vanderem, by měl podle nových informací nahradit zkušeného Toreho v Excelu. To znamená, že se možná dočkáme kompletní české spodní linky, kde už na Denyka čeká marksman Patrik. Excel se do LEC přidali v roce 2019, ale štěstí se na ně ještě stále pořádně neusmálo. Ani jednou se nedokázali dostat do vyřazovací části a ukázat Evropě, že mají na to konkurovat jiným týmům. Dokážou to s novými změnami v sestavě?

V sobotu se otevírají kvalifikace na Guseppe MČR
V sobotu se otevírají kvalifikace na Guseppe MČR
Foto: PLAYzone
Štítky: Denyk, LEC, Patrik
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.