Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq otevírají brány dalšímu titulu a podepisují Wraxxe

13. 4. 2021 | 17:25 Fortnite
První rok byl u Entropiq hlavně o CS:GO, FIFĚ a Hearthstone, repertoár her se však postupně začíná rozrůstat. Celkově devátou sekcí nyní bude Fortnite, pro který Entropiq podepsali prvního hráče.
EIQ Wraxx
EIQ Wraxx
Zdroj: grafika Entropiq

Klasické domácí organizace příliš Fortnite neholdují a ruce pryč od něj dali například eSuba nebo Inside Games. Největší výjimkou jsou ENTERPRISE esports, kteří na Fortnite scénu nejprve vstoupili akvizicí Patrika 'Minny' Huška. V tuto chvíli už ale mají ve svých řadách také účastníka World Cupu, tedy největšího turnaje vůbec, Richarda 'Skailer' Janečka, stejně jako šampiona V4 Royale nebo PLAYzone Challenge, Tomáše 'Fennix' Hutníka.

Minny a David 'Huty' Kochet dlouhodobě hrají trio turnaje spolu s Patrikem 'Wraxx' Dalaverajem, ten však do ENTERPRISE překvapivě nezamíří. Dnešním dnem naopak tento hráč otevírá Fortnite sekci elitní organizace Entropiq. Wraxx už pod křídly Wave Esports Academy patřil mezi absolutní domácí špičku, potvrdit to však bude chtít dalšími úspěchy. „Vloni už jsem byl na CZSK nejlepší. Věřím, že v barvách Entropiqu udržím pozici domácí jedničky a snad přidám i nějaké ty mezinárodní úspěchy,“ vyjádřil se v představení na stránkách organizace. 

Zdroj: entropiq.gg
Štítky: Entropiq, Wraxx
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.