Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq Prague zdemolovali GLORE a prodlužují si pobyt na MČR

26. 11. 2021 | 12:15 Counter-Strike 2 MČR mobile
Pátek nám započal, prvním zápasem dlouhého programu byl souboj Entropiq Prague a GLORE. V turnaji mohl pokračovat jen jeden, no a právě jeden z celků napsal na cestě cestě opravdu důrazný statement. Vítěz nyní bude čekat na svého soupeře v sobotním souboji o postup.
EIQ vs. GLORE
EIQ vs. GLORE
Zdroj: PLAYzone

Série započala mapou Inferno, volbou týmu GLORE. Všichni očekávali zopakování jejich výkonů ze zápasu proti eSubě, nic takového se ale nedělo. Entropiq Prague vlétli do zápasu neskutečně agresivně a sbírali bod za bodem. GLORE se někdy i smolně nedařily koncovky a leckrova parta demolovala vše, a to za každé situace. Právě sám kapitán dal navíc zapomenout na nepovedený středeční výkon a patřil k hlavním tahounům historické výhry. Entropiq Prague totiž svůj zápas ovládli bez ztráty kola, 16:0 přímo na stage jsme tu ještě neviděli!

Na řadu přišla mapy Vertigo. I přes nepřílišnou oblíbenosti této mapy se GLORE snažili kousat a nějaké to kolo se jim podařilo získat, většinou díky zdařené individuální akci některého z hráčů. Favorit měl ale stále více ze hry a bylo to jasně vidět. Na jedné straně hrál hezky Cr1nged, který se dokonce dostal zelených čísel, na dominanci KWERTZZe ale neměl. Právě tento nováček v barvách Entropiqu zametl se soupeřem například v obou pistolkových kolech a dovedl svůj tým k vítězství. GLORE se po sympatických výkonech s turnajem loučí.

EIQ vs. GLORE
EIQ vs. GLORE
Zdroj: Zápasovník
MČR PC
Štítky: MČR, GLORE, Entropiq
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.