Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba ohlásila novou soupisku pro Hitpoint Masters

27. 1. 2021 | 10:33 League of Legends
V průběhu offseason eSuba udělala velké změny v rámci svého League of Legends týmu. Tým před novou sezónou opustili solo-laneři Random a Garp, eSubu opustili také jungler Jellou a kouč Narama.
eSuba LOL
eSuba LOL

Toplaner Adiss v minulosti působil v česko-slovenských týmech a poprvé se pořádně ukázal v dresu Vikingekrig Esports, kdy se hned v první sezóně probojoval na Hitpoint LEGENDs. Adiss do eSuby přichází po své dosud nejúspěšnější sezóně, jelikož se v dresu SINNERS probojoval i na letní European Masters a s celkem Cyber Gaming obsadil třetí místo v lize Hitpoint Winter.

Dalšími hráči jsou dva relativní nováčci na vrcholné česko-slovenské scéně. Tím prvním je midlaner Sajator, který zejména v první polovině základní části Hitpoint Winter předváděl skvělé výkony pod hlavičkou Inside Games. Ke konci sezóny už sice tak úspěšný nebyl, ale pevně věříme, že za pomoci trenérského dua v eSubě Sajator naplní svůj potenciál.

Jungle roli bude v nové sezóně plnit Alex "Sacrifice" Zach, který na sebe, stejně jako Sajator, upozornil výkony v Hitpoint Winter, kdy coby člen nováčkovské sestavy táhl Vikingekrig Esports. Ze stejného týmu přichází také nový asistent trenéra Dalibor "Dalijes" Vacek, který právě zmiňovanou mladou soupisku dovedl do play-off. Dalijes ještě poměrně nedávno aktivně působil jako aktivní hráč a jungler v týmech jako BloodyDevils, Rift Rats, řeckých Team Refuse a nakonec ve Flayn CZSK Edition. 

Sestava eSuby pro rok 2021:

 Česká republika Petr "Adiss" Pavlíček (Top)
 Česká republika Alex "Sacrifice" Zach (Jungle)
 Česká republika Jan "Sajator" Zítek (Mid)
 Česká republika Filip "Hiro" Nguyen (AD Carry)
 Česká republika Radovan "Rufus" Moravec (Support) 
 
 Česká republika Radim "Zizou" Zaoral (Trenér)
 Česká republika Dalibor "Dalijes" Vacek (Asistent trenéra)

Ke změnám v League of Legends týmu se vyjádřil Štěpán Mach, týmový manažer:

Kolotoč změn se nás nevyhnul ani u League of Legends sestavy a loučíme se rovnou se čtyřmi členy týmu, který vyhrál Hitpoint Winter. Všem hráčům děkujeme za reprezentaci a zároveň přejeme hodně úspěchů v budoucnosti. Při výběru nové sestavy jsme se zaměřovali především na mladé talenty, kteří doplní již zkušenou botlinku - Rufuse s Hirem.

U kluků vidíme obrovský skrytý potenciál a těšíme se na společnou spolupráci. Adissovi, Sacrificovi a Sajatorovi přejeme pod modrou krví hodně štěstí a fanouškům můžeme slíbit, že se budeme určitě rvát o 12. titul