Přejít k hlavnímu obsahu

Festival of Futball pokračuje. Summers Stars jsou tady!

3. 7. 2021 | 14:59 EA SPORTS FC 24
Společně s Eurem a Copa América pokračují i akce na fifě. Tentokrát jsme se dočkali podtitulu Festival of Futball s názvem Summer Stars. Samozřejmě největší pozornost poutají Cristiano Ronaldo a Lionel Messi, kteří se dočkali tento rok první karty s celkovým hodnocením 99. Ovšem když přehlédneme tyhle dva, tak stále nám chybí nějací čeští zástupci. Třeba se dočkáme příští týden v druhém týmu.
Summer Stars jsou tady!
Summer Stars jsou tady!
Zdroj: Nepenthez

Na další dva týdny nás na fifě čekají Summer Stards karty, které slaví úspěchy jednotlivých národností/hráčů. Speciálně Cristiano Ronaldo a Lionel Messi vypadají opravdu velice dobře. Dále za zmínku stojí Kevin De Bruyne, Richarlison a Luka Modrić. Ti všichni se pohybují v době vydání tohoto článku na zhruba jednom milionu coinů a pokud máte něco málo navíc, tak určitě doporučujeme vyzkoušet.

Dále se v úkolech a SBC sekci objevilo pár nových karet. V úkolech je to Robin Gosens, který nevypadá špatně na to, jak jednoduché je tuto kartu získat. V SBC sekci se nachází Xherdan Shaqiri. Za cenu téměř 300 000 coinů se asi tato karta nevyplatí, pokud už třeba máte Dioga Jotu, který byl k mání pár týdnů zpátky. 

Kompletní první tým Summer Stars
Kompletní první tým Summer Stars
Foto: EA Sports

Ovšem stále nám zůstává otázka, kde přesně jsou nějací čeští hráči? Karty národností, které vypadly už v osmifinále Eura, tady jsou, tak možná se taky ptáte, proč jsme my jako jedna z mála národností z vyřazovací části nedostali ani jednu kartu. Odpověď není jednoduchá, ale možná se dočkáme nějaké karty v druhém týdnu Summer Stars, nebo se možná objeví celý segment v SBC sekci, podobně jako to mělo například USA a Švédsko.

Do turnaje proti nejlepším hráčům se můžete přidat i Vy!
Do turnaje proti nejlepším hráčům se můžete přidat i Vy!
Foto: PLAYzone
Štítky: Festival of FUT
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.