Přejít k hlavnímu obsahu

Hráč na letišti vypojil důležitou informační tabuli, aby si zkrátil čas hraním Apex Legends

23. 1. 2020 | 17:17 Apex Legends
Doba při čekání na odlet může být na letišti nekonečná. Jeden z cestujících z portlandského letiště v Oregonu si to vyřešil po svém a rozhodl se to vyřešit po svém, jako správný gamer.
Apex Legends Portland Airport
Apex Legends Portland Airport

Pokud jste někdy byli na letišti, tak to znáte, informační tabule jsou takřka všude. Jednu z nich se však neznámý hráč rozhodl odpojit a nejspíše ho nezajímalo, že se kvůli tomu může na letišti třeba někdo ztratit. Podle mluvčí letiště, Kamy Simonds, se tento incident stal ve 4:30 nad ránem. Denní provoz tedy právě startoval.

A čím že si to rozhodl onen cestující zkrátit čas? Místo tabule s mapkou se rozhodl bez milosti zapojit svoji PS4 a zapnout Apex Legends. Stefan Dietz, který tento moment zvěčnil na Twitteru, dokonce prozradil, že hráč během hry normálně komunikoval o ostatními spoluhráči přes mikrofon. Dle očekávání k němu ale brzy přistoupila ochranka letiště, která jej požádala o okamžité vypnutí. Na dotaz, jestli může dokončit alespoň aktuální hru, mu bylo odpovězeno jedno velké NE. Incident se však obešel bez jakýchkoliv dalších nepříjemností.

Všem hráčům bychom tak spíše doporučili jiné cestovní konzole, jako je například Nintendo Switch. Pokud tedy nechcete být originální a svým příběhem obletět svět, když o tomto náruživci psaly i portály jako CNN.

Apex Legends Portland Airport
Zdroj: @coyotetrips
Štítky: Apex Legends
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.