Přejít k hlavnímu obsahu

Jak splnit nové challenge pro 12. týden?

4. 6. 2021 | 08:00 Fortnite
6. sezóna 2. kapitoly se chýlí ke konci a je tu poslední várka challengí, díky kterým můžete zrychlit svůj postup ve hře. Zde zjistíte, jak každou misi splnit co nejrychleji.
Season 6
Season 6
Zdroj: Epic Games

Nejrychlejší způsob jak získat potřebné XP? Plnit challenge. Pokud tedy nestíháte dokončit svůj battle pass, nebo jen chcete XP navíc, tento návod je pro vás. Challenge budou dostupné od 4. června a na dokončení budete mít týden. Dojde i k rotaci legendární výzvy, která se mění každý týden.

Challenge pro 12. týden

  • Navštivte Zero Point

Zero point se nachází na střeše mrakodrapu v lokaci The Spire. Nejlepší strategií je na místě přistát hned na začátku hry, ušetříte si tím dost nepříjemnosti v pozdější fázi hry.

Zero Point
Zero Point
Foto: Fortnite Insider
  • Vyrobte pistole (3)
  • Porazte strážce Spire

Na mapě se nachází celkem 6 strážců Spire a každého z nich najdete na konci hvězdice, která jde díky odlišné barvě vidět na mapě. Při útoku buďte opatrní, protože mají vysoké HP a jsou velice hbití.

Spire
Spire
Foto: FortniteInsider
  • Zabijte predátory (3)

Predátory najdete v lokaci Stealthy Stronghold, jejich likvidace by neměla dělat problémy. 

  • Ochočtě si prase divoké v Colossal Crops

 K ochočení prasete potřebujete vyrobit předmět Hunter's cloak, který jde získat z dvou kostí a kusu masa. Poté už jen stačí přistoupit k praseti a prase ochočit.

  • Proleťte se s kuřetem

Pro tuto misi nemusíte opouštět Colossal Crops. Stačí najít kuře, které vezmete a použijete jako glider.

  •  Najděte artefakty v Stealthy Stronghold a Coral Castle

V této misi budete ve dvou lokacích hledat mayské artefakty. Stačí se jen pořádně rozhlížet a artefakty najdete opravdu rychle.   

Artefakt
Artefakt
Foto: FortniteInsider

Kromě běžných výzev tu je i legendární challenge, tento týden je vaším úkolem utrácet zlaté cihly. Minimální částka je 150 cihel a ta největší možná 750. Zapojit se do této challenge se určitě vyplatí, protože vaše zlaté cihly budou s novou sezónou vynulovány.