Přejít k hlavnímu obsahu

Libuješ si v 1vs1 soubojích? Pak se zapoj do dnešního DEV1S komunitního turnaje!

19. 11. 2021 | 13:11 League of Legends Preview
Každý známe takové ty chvíle, kdybychom kohokoliv po nepovedené hře vyzvali na 1v1 a picknuli si Yasua. Teď to klidně můžete udělat s námi a dokonce i bez toho, že byste byli na někoho naštvaní, že vám prohrál nějaké ty LP. Navíc se bude hrát i o docela hodnotné ceny, tak proč nespojit příjemné s užitečným. Místo zde máme pro naprosto každého, tak neváhej, protože už brzy tomu tak být nemusí!
DEV1S COMMUNITY CUP
DEV1S COMMUNITY CUP
Zdroj: DEV1S

Offseason v League of Legends už klepe na dveře, tak proč se po celém roce dramatických turnajů na profesionální scéně a bitev o naše LP v soloqueue hrách trochu nezabavit. Tuhle možnost nám přináší turnaj od DEV1S, ve kterém se proti sobě hráči utkají v klasickém 1v1 systému v BO3 sériích. Navíc odměny jsou velmi lákavé, vítěz si odnese herní brýle Cyclops, se kterými můžete hraní dát maximum svého skillu. To by samozřejmě nešlo bez pořádné podložky, která čeká na druhého nejlepšího v turnaji. Začínáme 19. listopadu od 19:00, tak se nezapomeňte zastavit a ukázat, jak dobří opravdu jste!

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone

Ceny:

Formát

  • Turnaj probíhá formátem single-elimination BO1 
  • Finálový zápas a zápas o 3. místo bude probíhá BO3 formou - hráči pro každou hru zvlášť banují a mohou si vybrat jiné šampióny

Vítěz zápasu je ten, kdo jako první dosáhne jedné z následujících podmínek:

  • Získá first blood
  • Jako první nafarmí 100 minionů
  • Zničí věž

Celý turnaj budete moct sledovat na Twitch kanále jednoho z bývalých českých profesionálních hráčů Mortscheho, který by jako toplaner mohl o důležitosti 1v1 schopností určitě povídat hodně ze svých zkušeností. Takže pokud už se zúčastníte, nebo se chcete jen zabavit, tak lepší místo 19. listopadu večer nenajdete! 

Štítky: DEV1S
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.