Přejít k hlavnímu obsahu

Jsi někde z Moravy? Tak to zavítej na parádní Fortnite turnaje do Olomouc Gaming Center

27. 7. 2021 | 20:05 Fortnite
Již dlouho jsme nemohli zažít atmosféru offline prostředí, kde bychom slyšeli zběsilé mačkání kláves a jásot vítězů. Ovšem nyní můžete zažít atmosféru takových turnajů na vlastní kůži přímo v centru Olomouce.
Fortnite hráči
Fortnite hráči
Zdroj: Olomouc Gaming Center

Největší komunitní gamingové centrum Olomouc Gaming Center (OGC) pravidelně pořádá offline turnaje v různých jiných hrách. Velice oblíbený je však AFortnite, který tento pátek nabídne další parádní turnaj ve formátu 1v1, kde si trojice nejlepších odnese volné vstupy do OGC v hodnotě několika stovek korun a merch značky AORUS. Vítěz si navíc odnese i historicky první pohár OGC cupů – takovou trofej chce mít každý doma!

Pokud tedy bydlíte v Olomouci či blízkém okolí, tak určitě neváhejte a dorazte si zahrát. Mimo samotného turnaje se taky můžete potkat se skvělou komunitou, sledovat živé přenosy či si zahrát různé deskovky.

Registrovat do turnaje se můžete na oficiální facebookové události nebo skrze Instagram OGC.

AORUS Fortnite turnaj
AORUS Fortnite turnaj
Zdroj: Olomouc Gaming Center
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.