Přejít k hlavnímu obsahu

MAX League of Nations se vrací, o podobě české reprezentace můžete opět rozhodnout i vy

21. 9. 2021 | 09:00 Hearthstone Turnaj
Další várka soubojů národních reprezentací je tady, druhá sezóna MAX League of Nations odstartuje již za chvíli. A o tom, jací tři hráči v ní budou bojovat za Českou republiku, teď můžete rozhodnout na Twitteru i vy!
MAX League of Nations
MAX League of Nations
Zdroj: MAX Team

Hearthstone střety národních reprezentací jsou něco, co Češi opravdu umí – zmínit snad stačí legendární výhru domácího výběru na premiérovém ročníku Global Games. Tento Blizzardem pořádaný turnaj byl první, který přinesl bitvy států, navzdory jeho nemalé popularitě se ale žádné podobné oficiální klání už nějakou tu dobu nekoná. S jakousi náhradou tak alespoň přišel MAX, když na začátku března představil League of Nations. Její úvodní sezónu sice ovládnout nezvládli, chyběl jim k tomu však jen kousek, odnesli si totiž krásné stříbro.

A to budou moct brzy dost možná rozšířit i o to zlato, poněvadž MAX League of Legends brzo čeká sezóna s číslem dva. Jestli si v ní již zvládne český výběr dojít pro toužené vítězství, pak závisí i na vás. Aktuálně totiž teprve probíhá hlasování o to, kdo bude vůbec naše barvy hájit, kterého se může zúčastnit úplně každý. Do výběru tříčlenného družstva se můžete zapojit v komentářích pod tweetem výše, hlasovat lze pro Jarlu, Faeliho, En1gmu či Norwise.

miluju videohry a hlavně ligu legend