Přejít k hlavnímu obsahu

Naprosto unikátní věci do hry zcela zdarma! Jak je získat?

20. 10. 2021 | 10:31 Fortnite Tutorial
Víte, že můžete získat věci do hry úplně zdarma? A navíc naprosto unikátní! Prozradíme vám, jak na to. Nenechte si je ujít, moc lidí totiž o nich neví. Co je ovšem největší pecka, je že žádný z těchto itemů nejde koupit ani získat jakýmkoli jiným způsobem.
FNCS TwitchTV drops
FNCS TwitchTV drops
Zdroj: Epic games

I v této sezóně navazuje Epic Games na úspěšnou spolupráci se streamovací službou Twitch a za živé sledování série Fortnite Champion Series dostanete zdarma odměny do hry. Ty jsou v podobě Spirit Spray, Combat Cubed Loading Screen a Finger Back Bling. To vše laděné do fialové barvy, která se prolíná celou touto sezónou.

Jak zdarma předměty do hry získáte?

V první řadě je potřeba si v prohlížeči nebo na mobilním telefonu otevřít Twitch, kde se přihlásíte na svůj účet, případně si jej založíte, pokud ho ještě nemáte. Po kliknutí na ikonu svého profilu vpravo nahoře se vám rozbalí menu, kde najdete "Drops". Což je ono kouzelné slovíčko, kterým se označují odměny zdarma.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Druhým potřebným krokem je otevřít a přihlásit se do svého účtu na Epic Games, kde najdete v menu přímo záložku Connection (Propojení), na kterou když kliknete, tak se vám objeví ikony služeb, s nimiž chcete svůj Epic Games účet spárovat. Tam jen zvolíte Twitch a Epic už vás sám dále povede.

Epic Games
Epic Games
Zdroj: webové stránky

Dny, kdy jsou naplánovaná vysílání pro evropský region, vidíte v prvním sloupečku níže. V tyto časy si zapněte Twitch a po dobu alespoň patnácti minut sledujte živé vysílání FNCS na jednom z oficiálních či podporovaných kanálů, které mají dropy zajištěny. V chatu vysílání lze snadno vidět, jak postupně ubíhá čas pro získání dropu.

Vysílací časy FNCS
Vysílací časy FNCS
Foto: Epic games

Pokud jste vše dobře propojili, sledovali a samozřejmě i fandili našim hráčům, pak projděte přes svůj Twitch profil na stránku dropů a u příslušné odměny, tam budete mít připraveny předměty k vyzvednutí.

Drops
Drops
Zdroj: Twitch

A pak už se můžete jenom těšit na takovouto obrazovku ve své hře. Samozřejmě s odměnou za aktuální sezónu.

Načítací obrazovka pro 17. sezónu
Načítací obrazovka pro 17. sezónu
Zdroj: Fortnite

Pokud jste v minulých sezónách již nějaký ten drop získali, pak máte už nyní Finger Back Bling ve fialové barvě automaticky ve svém lockeru. Avšak jestli se připravujete na chytání dropů poprvé, tak vězte, že se můžete těšit na všechny barvy back blingu i zpětně, které se vám automaticky otevřou. 


 

Back bling FNCS NumberOne aktuální sezóny

Pokud jste první víkend vysílání propásli, tak nevadí. Poslední odměnou je bundle, což znamená, že za sledování finále FNCS, které proběhne o víkendu 30. a 31. října, lze získat všechny itemy do lockeru najednou! 

Štítky: FNCS, Twitch drops
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.