Přejít k hlavnímu obsahu

Narozeniny FUT ve FIFA 21 přinesou speciální předměty oblíbených hráčů z minulosti

27. 3. 2021 | 17:11 EA SPORTS FC 24
Jako už každým rokem jsme se dočkali speciální akce ve hře s názvem Narozeniny FUT. Právě tento čas je věnován výročí nejúspěšnějšího herního módu ve fifě. FIFA tento rok zrovna dvakrát neohromila herním obsahem a toto je možnost, jak si získat zpátky příznivost fanoušků.
Narozeniny FUT
Narozeniny FUT
Zdroj: EA Sports

Prvním skutečným výročím byly Narozeniny FUT ve FIFA 17, kde se poprvé objevily speciální předměty, které se daly získat i jinak než z placených balíčků. Karty se daly získat díky takzvaným SBC (Squad Building Challenge), které v tomto roce zažily premiéru a jsou dodnes neodmyslitelnou částí FIFY . Minulý rok byl pravděpodobně jedním z nejlepších v historii této akce a tudíž je očekávání pro tento rok vysoké.

Letos se totiž vracíme do úplných začátků FUT. První karty jsou skutečně sběratelské kousky pro fajnšmekry, kteří hráli FIFU už v roce 2009. Těmito hráči jsou Lukas Podolski v SBC a Klaas-Jan Huntelaar v úkolech. Když už se nacházíme v úkolech, tak za zmínku stojí ten, který hráče odměňuje za to, že splní denní SBC. To se zatím jeví jako velice jednoduchá možnost, jak si vydělat nějaké ty mince navíc

Úkolová karta
SBC karta

Všechny karty z této akce jsou upraveny a vylepšeny natolik, aby vyhovovaly metě tohoto roku. Více speciálních karet bude vycházet v průběhu následujících dvou týdnů. Zároveň k Narozeninám FUT vyšla i nová sezóna v úkolech, která nabízí karty a balíčky zadarmo a rovněž se můžeme těšit na druhou část výměn, kde budou přístupné poslední žetony, s jejichž pomocí se dají zpřístupnit karty Ikon a speciální balíčky.

Celkově je tato akce šancí pro EA Sports, jak si získat komunitu na svoji stranu. Tento rok zatím vypadá jako nejnabitější, tedy co se týká možností, co dělat ve hře, ale samotné akce zatím byly podprůměrné. Ovšem skandály EA jsou to hlavní, co tento rok pobouřilo komunitu. Ať už fiesta okolo černého trhu s kartami nebo nedávného rozhovoru se zaměstnancem EA, ve kterém se mu povedlo poštvat komunitu svými názory ohledně vyváženosti hry.

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.