Přejít k hlavnímu obsahu

Nechť hry započnou. Přijď si zahrát o první body do MČR žebříčku již tohle pondělí

5. 9. 2021 | 11:40 Hearthstone MČR
Odhalení dvou přírůstku do Vodafone MČR v počítačových hrách už je za námi více než týden, nyní tedy nastal čas se pustit do toho hlavního. V prvním týdnu letošní zkrácené MČR sezóny se můžete těšit na dva turnaje, ten první proběhne v netradiční pondělní podvečer.
1. kvalifikace na Vodafone MČR v Hearthstone
1. kvalifikace na Vodafone MČR v Hearthstone
Zdroj: grafika PLAYzone

Oznámení návratu esportové karetní jedničky do seriálu Vodafone MČR v počítačových hrách je velkou věcí, tak doufáme, že u toho budete vy všichni, kdo na něco podobného celý rok čekal. Na finále sezóny je dostupných hned dvanáct slotů, o které se může utkat naprosto kdokoliv. Tak proč do toho nejít naplno a nepotrápit RNG?

Kvalifikační turnaje budou probíhat systémem, jaký znáte z dřívějších let. Jedním velkým Single Elimination pavoukem vás provedou zápasy ve formátu Last Hero Standing BO5 s banem, komu štěstěna přát nebude, může štěstí zkusit zase znova příště. Těchto šancí máte rovných deset, každopádně čím dříve se pustíte do akce, tím větší šanci zaskórovat a postoupit až na samotné finále Vodafone MČR v počítačových hrách budete mít.

Úvodní kvalifikace je na programu v netradiční termín, tedy v pondělí 6. září. Žádný domácí kompetitivní hráč by zde neměl chybět, tak si to nenech ujít ani ty! Místo je opravdu pro každého, snad se s vámi uvidíme v opravdu velkém počtu. Druhá kvalifikace poté proběhne hned o tři dny později, kdy se vrátíme ke tradičním čtvrtkům.

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Pondělí 6. září od 18:00MČR Nightcup #1
Čtvrtek 9. září od 18:00MČR Nightcup #2
Čtvrtek 16. září od 18:00MČR Nightcup #3
Čtvrtek 23. září od 18:00MČR Nightcup #4
Čtvrtek 30. září od 18:00MČR Nightcup #5
Čtvrtek 7. října od 18:00MČR Nightcup #6
Čtvrtek 14. října od 18:00MČR Nightcup #7
Čtvrtek 21. října od 18:00MČR Nightcup #8
Čtvrtek 28. října od 18:00MČR Nightcup #9
Neděle 31. října od 18:00MČR Nightcup #10
So-ne 6. a 7. listopaduFinále Vodafone MČR
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.