Přejít k hlavnímu obsahu

Nový K/DA song bude dostupný na Just Dance 2021

28. 11. 2020 | 09:00 League of Legends
Pokud jste fanoušky K/DA a máte rádi jejich nejnovější album, jistě vás potěší informace, že song „Drum Go Dum“ se stane součástí Just Dance 2021. S pořízením ale raději neotálejte, nabídka je časově omezená!
Kai'Sa
Kai'Sa

Virtuální k-popová kapela K/DA se po vydání svého prvního hitu POP/STARS na nějakou dobu odmlčela, Riot Games se tento rok rozhodl fanouškům dlouhé čekání vynahradit, a tak je skupina opět aktivní. Tento měsíc vydala své EP album s názvem ALL OUT, na seznamu skladeb najdete také již zmíněnou skladbu. „Drum Go Dum“ zahrnuje hlavní tanečnici skupiny, Kai’Su. Na vokálech se podílely Aluna, Wolfyla a Bekuh BOOM.   

Nezapomeňte se podívat na konceptové video s tanečními pohyby od Bailey Sok. Ty budete moci v Just Dance napodobit. Jde zatím o první píseň od K/DA, která byla do hry přidána. Uvidíme, možná se do budoucna dočkáme i dalších. 

Song bude možné stáhnout a hrát bohužel pouze do 25. února 2021. Poté bude dostupný už pouze pro neomezené odběratele. Tato služba je dostupná za 3,99 dolarů měsíčně, můžete ale také zvolit roční variantu za 24,99 dolarů, nebo čtvrtletní za 9,99 dolarů. 

Zdroj: polygon.com
Štítky: K/DA