Přejít k hlavnímu obsahu

Pečené kuřecí MČR body budou létat do vašich úst už dnes

14. 10. 2021 | 10:30 PUBG: Battlegrounds MČR
Poslední tři čtvrtky patřily titulu PlayerUnknown's Battlegrounds, každý týden totiž proběhla jedna kvalifikace na letošní MČR, které se letos v téhle hře uskuteční na závěr celého mistrovského dění v polovině prosince. Pokud máš zájem se téhle prestižní akce zúčastnit a mít tak šanci stát se tím nejlepším týmem u nás, zapoj se do MČR Squad Series i tenhle čtvrtek od 19:00.

4. kvalifikace
4. kvalifikace
Zdroj: PLAYzone

Třetí kvalifikaci s přehledem a půllitrem piva vedle monitoru vyhrál tým Beer Fellas, čímž si jeho hráči zajistili první příčku v průběžné MČR klasifikaci. O něco méně se tentokrát dařilo squadu Burgir, jehož střelcům se sice nepodařilo urvat první místo, i to druhé ale mohou náležitě oslavit. Průběžně druhé místo kvalifikace si zatím díky bronzové pozici z posledního MČR Squad Series drží celek Dark Tigers, za který hraje třeba jedna ze stálic lokální scény, David "Crowley" Haraším, s nímž u nás na webu nedávno vyšel super rozhovor. Dozvíš se v něm třeba to, proč hodlá po letošním MČR ukončit svojí hráčskou kariéru, tak to běž omrknout.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Kvalifikace samozřejmě pokračuje tento týden, do čtvrtého turnaje se můžeš zapojit jednoduše kliknutím na odkaz výše. Jedinou věc, kterou pro boj o postup na Vodafone MČR 2021 musíš udělat, je sehnat si tři parťáky a udělat si čas ve čtvrtek od 19 hodin, kdy se kvalifikace týden co týden koná. Potom už je to jen na vás, kolik obětujete tréninku, abyste individuálně nebo dokonce týmově potrápili domácí konkurenci. Na finále sezóny samozřejmě postoupí šestnáct nejlepších týmů a prostor je tedy otevřený dokořán. Stačí to jen zkusit třeba právě tento čtvrtek!

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Čtvrtek 23. září od 19:00MČR Squad Series #1
Čtvrtek 30. září od 19:00MČR Squad Series #2
Čtvrtek 7. října od 19:00MČR Squad Series #3
Čtvrtek 14. října od 19:00MČR Squad Series #4
Čtvrtek 21. října od 19:00MČR Squad Series #5
Čtvrtek 28. října od 19:00MČR Squad Series #6
Čtvrtek 4. listopadu od 19:00MČR Squad Series #7
Čtvrtek 11. listopadu od 19:00MČR Squad Series #8
Čtvrtek 18. listopadu od 19:00MČR Squad Series #9
Čtvrtek 25. listopadu od 19:00MČR Squad Series #10
So-ne 11. a 12. prosinceFinále Vodafone MČR
Vodafone MČR v počítačových hrách
Vodafone MČR v počítačových hrách
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.