Přejít k hlavnímu obsahu

Přátelák jsme ještě neprohráli, uvedl k dnešnímu zápasu Viktorky Plzeň a Sparty T9Laky

11. 5. 2021 | 12:00 EA SPORTS FC 24
Již dnes večer se v 17:00 odehraje přátelské utkání fotbalových rivalů. Utkají se jedny z nejlepších FIFA klubů u nás, a to FC Viktoria Plzeň esport a AC Sparta esports.
AC Sparta eSports - FCVP eSport
AC Sparta eSports - FCVP eSport
Zdroj: AC Sparta eSports

Specialitou tohoto přátelského utkání je skutečnost, že se o den později odehraje tohle utkání také na reálném pažitu. Jde tedy o jakousi předehru se zajímavým nábojem, ačkoliv se zde nehraje o žádné body do tabulky, jako v české fotbalové lize. Formátem esportového střetnutí bude souboj dvou hráčů na každé straně, kteří se utkají vždy každý s každým na jeden vítězný zápas. Pokud by po čtyřech zápas byla remíza, tak vše rozhodne odvetný zápas mezi kapitány. Na jedné straně totiž samozřejmě nastoupí Lukáš "T9Laky" Pour, zatímco Spartu povede za výhrou novopečený český reprezentant Jan "Emerickson" Krupička. My tak víme, že nudit se opravdu nebudeme!

„V zápasech se Spartou jde vždycky o hodně. Pokud se nepletu, tak přátelský zápas jsme ještě neprohráli, takže to určitě nebudeme chtít nějak měnit a doufám, že tuhle sérii prodloužíme,“ prozradil nám ohledně dnešního zápasu T9Laky. Ten bude živě vysílaný na Twitch kanále FC Viktorie Plzeň, tak si to večer nenechte ujít.

Harmonogram zápasů:

  • 17:00 – FCVP.Cristy vs. ACS.MarioOoso99
  • 17:20 – FCVP.Cristy vs. ACS.Emerickson
  • 17:40 – FCVP.T9Laky vs. ACS.Emerickson
  • 18:00 – FCVP.T9Laky vs. ACS.MarioOoso99
  • 18:20 – FCVP.T9Laky vs. ACS.Emerickson