Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung Midseason turnaj se blíží, otevřená kvalifikace je na programu již v neděli

16. 6. 2021 | 18:49 Brawl Stars
Jméno prvního postupujícího na Samsung MČR v Brawl Stars bude známé již brzy! Už tento víkend ho totiž určí Samsung Midseason turnaj, jehož se můžete zúčastnit klidně i vy. Stačí sebrat své kamarády a přijít nám tuto neděli ukázat, co máte v sobě, do otevřené kvalifikace.
Samsung MIdseason turnaj
Samsung MIdseason turnaj
Zdroj: PLAYzone

Šestnáct týmů, dvanáct hodin soubojů a jen jedna vstupenka na Mistrovství České republiky v mobilních hrách, to je Samsung Midseason turnaj. Jediný turnaj, přes nějž se lze dostat na mobilní mistrovství i bez nutnosti sbírat MČR body, se odehraje již 25. a 26. června. Očekávat od něj můžeme jen tou nejkvalitnější podívanou, neb rovnou polovinu jeho účastníků bude tvořit osmička týmů s největším bodovým ziskem ze tří uplynulých měsíčních sérií. Spokojit se s tím, že budete ty nejlepší domácí týmy jen sledovat, ale nemusíte – o podobě druhé poloviny startovní listiny se totiž bude rozhodovat v otevřeném kvalifikačním turnaji.

Ten startuje už v neděli 20. června a rozhodnete-li se přijít své štěstí zkusit i vy, nemusíte se obávat ničeho složitého. Zápasy se budou hrát obvyklým stylem BO5, BO3 na mapy a systém celého turnaje spočívá pouze v úvodních skupinách a následném play-off pro ty lepší z nich. V něm poté zkrátka čeká postup na všechny postupující do TOP 8, všechno je prostě jasné a jednoduché. A navíc také úplně zdarma s možností dosáhnout na naprosto úžasnou cenu jako třešničkou na dortu. Tak nad čím ještě váháte? Registrace jsou už otevřené!

Samsung Midseason turnaj
Samsung Midseason turnaj
Zdroj: PLAYzone

Zajímá-li vás pak, co by na vás případně čekalo přímo na MS turnaji, ani tentokrát nejde o nic strašidelného. Vše je vlastně v principu stejné, v pátek večer se zkrátka odehrají čtyři skupiny, po nichž budou v sobotu následovat vyřazovací souboje pro osmičku nejlepších. V klasickém Single Elimination pavouku se už tentokrát akorát bude hrát až do konce, protože postup na Samsung MČR v mobilních hrách čeká jen na toho vůbec nejlepšího. Ani ostatní ale neodejdou s prázdnou, pro ně jsme si zase připravili kopu kvalifikačních bodů:

  • 1. místo: Postup na Samsung MČR v Brawl Stars
  • 2. místo: 300 bodů
  • 3. místo: 250 bodů
  • 4. místo: 200 bodů
  • 5. až 8. místo: 130 bodů
  • 9. až 16. místo: 80 bodů
Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend