Přejít k hlavnímu obsahu

Turnajová série Blitzdormu od Faeliho a Entropiq jde do druhé poloviny

16. 6. 2021 | 16:31 Hearthstone
Mezinárodní turnajová série nesoucí název Blitzdormu, kterou ve spolupráci se svým týmem pořádá Oldřich "Faeli" Mahdal, má za sebou již dva ze čtyř otevřených turnajů. Start dalšího je v plánu na středeční sedmou hodinu večer.
Blitzdormu
Blitzdormu
Zdroj: Faeli

Domácí organizace Entropiq v čele s kapitánem své Hearthstone sekce Oldřichem "Faeli" Mahdalem pořádá už od konce dubna pro CZ/SK komunitu zajímavé turnaje jménem Blitzdormu. Se začátkem června se navíc Faeli a spol. rozhodli vše trochu vytunit, a přišli tak rovnou s turnajovou sérií pro hráče z celého světa. Ta vypadá na první pohled naprosto obvykle, v úvodních čtyřech otevřených turnajích se zkrátka vše točí okolo Single Elimination pavouka, zápasy se hrají klasickým Conquestem a na ty nejlepší pak čeká turnaj finálový o další ceny (ty jsou mimochodem velice solidní, v každé ze čtyř kvalifikací jsou ve hře balíčky za 50 euro, ve finále zase rovnou za 130).

Podstatný je však jeden „detail“ – všichni účastníci Blitzdormu totiž musí před začátkem zveřejnit své decklisty, které zas všechny musejí obsahovat kartičku Nozdormu the Eternal. To znamená, že po celou hru mají hráči na odehrání svých kol pouhých patnáct sekund. Obvyklý herní zážitek tak s Blitzdormu očekávat nemůžete, zábavy a prostoru natrénovat si, jak hrát HS rychleji, tam ale najdete tunu. Vše je navíc naprosto zdarma a spojené s možností vyhrát již zmíněné balíčky, a za zkoušku to tedy určitě stojí. Registrovat se můžete zde.

Štítky: Faeli, Entropiq
miluju videohry a hlavně ligu legend