Přejít k hlavnímu obsahu

Turnajová sezóna ve Smashing Four vyvrcholí tuto sobotu v pražském Zetku

11. 6. 2019 | 12:33 Všechny hry
Tři měsíce online turnajů jsou u minulostí, nyní se jde ve hře Smashing Four do finiše! Celou naší turnajovou sezónu uzavře tento víkend LAN finále v pražském Zetku.
Výchozí obrázek
Zdroj: TBA
Smashing Four

Poslední tři měsíce jste mohli bojovat v otevřených turnajích ve hře Smashing Four, které jsme pro vás připravovali ve spolupráci se studiem Geewa, jež za touto hrou stojí, a nyní je na čase určit, kdo je na domácí scéně ve Smashing Four opravdu nejlepší! Tento víkend totiž bude pražské Zetko hostit LAN finále turnajové sezóny, na které to dotáhla šestnáctka nejúspěšnějších z online části. Na místě ale bude bojovat dvacet hráčů, o čtyři další místa se budou moci poprat všichni, kteří do Zetka v sobotu dorazí a zaregistrují se do kvalifiakce.

Prize pool

  • 1. místo: 4000 Kč, 2000 gemů, oficiální Smashing Four tričko, pohár a medaile
  • 2. místo: 2000 Kč, 1500 gemů, oficiální Smashing Four tričko a medaile
  • 3. místo: 1000 Kč, 1000 gemů, oficiální Smashing Four tričko a medaile
  • 4. až 20. místo: 550 gemů

Účastníci finále budou na úvod rozděleni do dvou skupin po deseti, v nichž se bude bojovat klasickým round-robin formátem s BO3 zápasy (v prvním utkání se bude hrát v aréně Orčí tábor, v druhém v Čarovném lese a v případném třetím by přišlo na Městečko). Do play-off, které se odehraje stylem single-elimination se samotnými zápasy ve stejném formátu, postoupí z každé skupiny čtyři nejlepší. Vybrané zápasy budou moci fanoušci, kteří dorazí přímo na místo, sledovat na stage, chybět pak nebude ani stream, jejž za mikrofonem doprovodí Mishkin.

miluju videohry a hlavně ligu legend